HARA pentru Romania la Salzburg

BUCURESTI - 5 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

HARA reprezinta Romania la Salzburg

La invitatia Institutului Cultural Roman din Viena si a administratiei orasului Salzburg, trupa Hara va sustine un concert extraordinar de promovare a Romaniei si sustinere a echipei nationale de fotbal in celebra Rezidenzplatz, punctul principal de atractie al orasului Salzburg. Recitalul va avea loc pe 17 iunie, inaintea meciului Romania – Olanda, in cadrul celui mai amplu program cultural desfasurat cu ocazia Campionatulului European de Fotbal - “Europa traieste la Salzburg”.
Sub deviza “Fotbalul uneste”, programul se adreseaza tuturor tarilor participante si isi propune sa incurajarea multiculturalismului, dialogului si tolerantei, prin numeroase evenimente, care, conform estimarilor gazdelor, vor atrage peste 25.000 de spectatori pe zi.
Aflati in mijlocul pregatirilor de lansare a albumului INTERETNIK, membrii trupei Hara au pregatit un show special de muzica live, lumini si efecte vizuale, show ce va include, pe langa piesele proprii, si o adaptare originala a celebrei “Rock me Amadeus” apartinand regretatului artist austriac Falco.

Despre Hara

www.grantstudio.ro
0765.260.860
office@grantstudio.ro