Ai un magazin on line? Indexeaza-l pe promotiiactive.ro

BUCURESTI - 4 martie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Dupa lansarea platformei de comanda directa si manifestarea interesului vizitatorilor pentru achizitionarea produselor promotionale indexate, promotiiactive.ro a hotarat sa mareasca gama acestora, adaugand categoriilor de produse existente (Electronice, Electrocasnice, IT&C, Jucarii...) noi categorii precum: Ceasuri, Bijuterii, Parfumuri, Imbracaminte. Si nu ne oprim aici.

Promotiiactive.ro anunta disponibilitatea pentru noi parteneriate cu magazinele online care au produse aflate la promotie.  Astfel, cei care doresc ca produsele lor sa apara indexate pe promotiiactive.ro, trebuie sa trimita un e-mail la office@promotiiactive.ro, cu aceasta solicitare.

www.promotiiactive.ro ajuta vizitatorii sa afle preturile din retail ale produselor de care sunt interesati, prin  punerea la dispozitie atat a ofertelor din cataloagele cu promotii ale magazinelor de specialitate, cat si a promotiilor speciale sau din Newsletter. Potentialii cumparatori pot “studia” piata produselor indexate astfel incat sa opteze pentru cel mai potrvit produs in functie de criterii precum: cel mai bun pret, cel mai bun produs, reusind astfel sa achizitioneze direct de pe site, produsul dorit.

Primele doua luni din acest an au adus peste 52.000 de vizualizari de promotii. Acest numar ajuta promotiiactive.ro sa genereze rapoarte in urma carora sunt identificate detalii legate de numarul vizitatorilor pe fiecare promotie, cele mai vizitate produse, categorii, stiri, identificandu-se astfel predispospozitiile posibililor cumparatori fata de anumite produse.

Alaturi de  Altex, Azerty.ro, Diverta Online, Domo, evoMAG.ro, Flanco, Germanos, Happy Toys, Internity, Kauf Online, MarketOnline.ro, MediaDot.ro, Media Galaxy, OnSite, real- Hypermarket, Sony Center, Susperole.ro, Talk Smart, TechnoMarket sunt asteptati noi parteneri pentru ca impreuna sa prezinte potentialilor clienti o paleta larga de oferte promotionale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/haute-services/ai-un-magazin-on-line-indexeaza-l-pe-promotiiactive-ro