Din 15 decembrie AXN va avea un semnal dedicat pentru publicul din România

BUCURESTI - 20 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International, anunţă ca din data de 15 decembrie va introduce un feed (semnal) dedicat pentru postul tv AXN din România.

Separarea de semnalul comun regional al AXN pentru Europa Centrală va consolida identitatea AXN în plan local şi va permite reţelei să ofere audienţei din România un conţinut personalizat şi mult mai atrăgător, selectând din cadrul ofertei internaţionale unele dintre cele mai dorite şi aşteptate programe de către publicul din România.

În consecinţă, din decembrie, AXN va introduce în grila sa de programe pachete tematice pentru anumite seri din săptămână (spre exemplu seara de marţi este AXN Cinema, iar weekend-ul este dedicat producţiilor de tip reality adventure).

Iată o parte dintre titlurile pe care AXN le pregăteşte pentru sfârşitul acestui an şi prima parte a lui 2007, special pentru publicul din România:
•în premieră şi în exclusivitate cele mai noi sezoane din LOST: Naufragiaţii, CSI:NY- Criminaliştii, Minţi Criminale/Criminal Minds, Justiţie/In Justice;
•noi sezoane din Alias şi Districtul/The District.
•pentru serile AXN Cinema: Jumanji/Jumanji, Lock Stock and Two Smoking Barrels/Jocuri, poturi şi focuri de armă, The Juror/Fără apărare, The Bone Collector/Colecţionarul de oase

Despre HBO Romania

Despre AXN
Oferind seriale de top premiate, blockbustere, programe de tip reality/adventure si evenimente sportive in premiera, canalul AXN este destinatia principala pentru tinerii de 18-34 ani si pentru toti ceilalti pasionati de aventura si adrenalina. AXN este vizionat in 50 de tari din Asia, America Latina, Europa si Orientul Mijlociu, facand parte din portofoliul de peste 40 de retele globale detinute de Sony Pictures Television International (SPTI). SPTI este detinuta de Sony Pictures Entertainment (SPE). In Romania, AXN este distribuit si promovat de HBO Romania. Pentru mai multe informatii referitoare la AXN vizitati http://www.axn.ro

Despre Sony Pictures Television International
Sony Pictures Television International (SPTI) coordoneaza trei linii complementare de activitate: distribuirea filmelor si a programelor de televiziune catre diferite canale TV din intreaga lume, realizarea de productii locale de televiziune in piete internationale cheie, precum si lansarea si gestionarea de retele de televiziune. SPTI este liderul mondial in distribuirea de filme americane si internationale (noi si clasice) si in distribuirea de programe pentru televiziune. In plus, SPTI produce emisiuni de televiziune locale. Avand reprezentante in Franta, Germania, Hong Kong, Italia, Miami (America Latina), Republica Populara Chineza, Spania si Marea Britanie, SPTI coordoneaza productia in 8 regiuni. Portofoliul global de retele de televiziune reprezinta, pe termen lung, una dintre strategiile cheie ale Companiei in pozitionarea sa pe piata internationala, SPTI detinand aproximativ 40 de retele in peste 100 de tari si avand peste 240 de milioane de telespectatori in intreaga lume. SPTI este o companie Sony Pictures Entertainment.

Pentru informatii suplimentare referitoare la AXN puteti accesa www.axn.ro sau ne puteti contacta la tel. 307 77 77 sau email: ileana.cecanu@hbo.ro.

Ileana Cecanu
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/din-15-decembrie-axn-va-avea-un-semnal-dedicat-pentru-publicul-din-romania