HBP EKO va asteapta la CarnExpo cu lansari de produse si promotii speciale

BUCURESTI - 17 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, HoReCa

Live site

In perioada 23-26 octombrie, HBP EKO va asteapta la targul CarnExpo, care va avea loc in cadrul complexului EXPOROM. Vizitati standul C9 din cadrul targului pentru a vedea noile produse din oferta companiei, dar si ofertele si promotiile actuale.

Invitatie HBP EKO la CarnExpo

Invitatie HBP EKO la CarnExpo

 Ne bucuram sa anuntam ca ii vom avea alaturi de noi la targ pe reprezentatii companiilor FIRMA si PAXXO, partenerii nostri din Italia si Suedia. Vizitatorii standului C9 vor avea ocazia sa afle direct de la ei cat de utile sunt produsele profesionale de curatenie pentru bunul mers al unei afaceri din industria alimentara. Vom avea la stand produse pentru toate sectoarele industriei alimentare, de la ferme pana la restaurante. Iar echipa noastra e pregatita sa raspunda la intrebari si sa creeze pe loc programe personalizate de curatenie pentru fiecare vizitator in parte. 

Monica Popescu, director general HBP EKO DISTRIBUTION.

HBP EKO va lansa joi, 24 octombrie, la ora 10:00, in cadrul targului CarnExpo, un kit profesional de colectare a deseurilor. Produsul este destinat atat industriei alimentare, cat si tuturor firmelor care activeaza in industria HORECA.

”Ne bucuram sa anuntam ca ii vom avea alaturi de noi la targ pe reprezentatii companiilor FIRMA si PAXXO, partenerii nostri din Italia si Suedia. Vizitatorii standului C9 vor avea ocazia sa afle direct de la ei cat de utile sunt produsele profesionale de curatenie pentru bunul mers al unei afaceri din industria alimentara. Vom avea la stand produse pentru toate sectoarele industriei alimentare, de la ferme pana la restaurante. Iar echipa noastra e pregatita sa raspunda la intrebari si sa creeze pe loc programe personalizate de curatenie pentru fiecare vizitator in parte.” a declarat Monica Popescu, director general HBP EKO DISTRIBUTION.

In plus, HBP EKO ofera reduceri de 10% la toata gama de produse profesionale de curatenie, pe toată durata targului. Produsele companiei HBP EKO pot fi gasite la standul C9 in cadrul targului CarnExpo.

La aceasta editie a targului CarnExpo, reprezentantii HBP EKO vor pune accent pe informarea corecta si completa in privinta igienizarii spatiilor de lucru si a celor de depozitare din domeniul industriei carnii. Pentru detalii complete despre targ, vizitati siteul http://www.carnexpo.ro

Despre hbp eko distribution srl

HBP EKO DISTRIBUTION este o companie romaneasca, care comercializeaza produse profesionale de curatenie si dezvolta programe specializate de igienizare, elaborate intr-un mod personalizat, dupa nevoile fiecarui client. Compania are peste sapte ani de experienta pe piata din Romania, timp in care a implementat si mentinut standardul de calitate ISO 9001: 2008 si standardul de mediu ISO14001: 2004.