Festivalul BUN RĂMAS VARĂ

Locul desfasurarii: Casa de Cultura Mihai Ursachi Iasi

Organizator: Asociatia romano japoneza HIMAWARI Iasi

Festivalul  BUN RĂMAS VARĂ

Iaşi, 1 septembrie 2007 - Incepand cu ora 17:30 in incinta Casei de cultura Mihia Urasachi Iaşi Asociaţia Româno-Japoneză Himawari, organizează festivalul “Bun rămas vară”.

Prin intermediul acestui festival prezentam elemente ale culturii japoneze precum dansurile specifice festivalurilor de vară, un scurt film prin care să se explice cum se sărbătoreşte vara în Japonia, o prezentare a Anime-urilor japoneze, o prezentare despre influenţele culturale nipone în arta mondială şi invers, poveşti japoneze, învaţarea origami – cocorul, demonstraţie de aikido + scurtă prezentare, licitaţie de obiecte japoneze, si un mini turneu de jocuri pe calculator.

Asociaţia Româno-Japoneză HIMAWARI – Iaşi, este organizaţie non-guvernamentală şi non-profit, înfiinţată în 2007. Misiunea Asociaţiei româno-japoneze Himawari este să creeze un cadru organizat care să promoveze cultura niponă şi studierea limbii japoneze prin organizarea de activităţi, spectacole şi evenimente.

Coordonator festival:Irina Roibu 0745705967
e-mail: irina.roibu@himawari.headidea.ro
site: http://himawari.headidea.ro

Despre HEADIDEA ADVERTISING

Agentie de Comunicare si PR. Clientii nostri sunt din Iasi, Bucuresti si strainatate.

Participare: Intrare libera