DOUA NOI MAGAZINE HELIOS DE TEHNICA MEDICALA

BUCURESTI - 6 martie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

Helios Medical&Dental, cunoscuta retea de magazine de tehnica medicala, a deschis doua noi magazine: unul in Bucureşti, la Gara de Nord (Str. Dinicu Golescu nr. 23-25), iar altul, in spatiul virtual, la adresa www.heliosmedical.ro.

Magazinul situat in apropierea Garii de Nord si a Spitalului Militar este de un real folos medicilor si pacientilor din zona oferind o gama de produse ce include: teste de glicemie, cristaline artificiale, produse colostomie, pungi urinare, sonde, catetere, bandaje, branule, carje, bastoane, genunchiere, curele de hernie, ciorapi de varice, instrumentar medical, stetoscoape, tensiometre, otoscoape etc.
Datorita situarii in apropierea Garii de Nord, magazinul este interesant si pentru medicii aflati in trecere prin Bucuresti sau la diverse congrese.

Desi sunt posibile comenzi online, magazinul virtual are un rol mai mult de informare cu privire la continutul, aspectul si modul de utilizare al produselor ce pot fi comandate de la Helios Medical&Dental, dar si cu privire la noutatile domeniului, cursurile de educatie medicala continua pentru medicii stomatologi, etc.

Ambele magazine sunt in dezvoltare si in fiecare zi se adauga noi produse din portofoliul de 6000 de produse distribuit de Helios Medical&Dental in toata tara.

Despre Helios Medical&Dental

HELIOS MEDICAL&DENTAL este unul din principalii importatori si distribuitori de dispozitive medicale, gama de produse cuprinzand peste 6000 de produse variate de la consumabile pentru stomatologie si pina la aparatura si mobilier medical pentru toate domeniile:
- stomatologie
- medicina generala
- chirurgie
- obstretica-ginecologie
- urgente-resuscitare
- fizioterapie
- sterilizare-dezinfectie
- produse sterile, de unica utilizare
- ortopedie-recuperare
- echipament medical de protectie
- ingrijire pre si post-operatorie

In prezent, HELIOS are peste 30 furnizori din tara si strainatate , intre care prestigioasele firme: 3M Espe, Coltene Whaledent, Arthrocare, Astar, Cemex, Convatec, Diatech, Falcon, Impladent, Interdent, KerrHawe, 3M Medical, Matsouka, Poldent, Riester, Roeko, Schick, Simar Industrial, Spofa Dental a.s., Svenska Dentorama, Ultradent, Vita.

Grupul dispune de o retea proprie de magazine de tehnica medicala, situate central, in 9 din marile orase ale Romaniei: Bucuresti, Brasov, Braila, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara.
Roxana Luchianov
Coordonator Marketing
021/408.71.04
office@heliosmedical.ro