Helios Medical&Dental aduce la Denta cel mai performant unit dentar din Romania

BUCURESTI - 12 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Pe 18 noiembrie, la Romexpo se deschid portile Denta. Desi e criza, Helios Medical&Dental continua sa promoveze calitatea, noutatile si produsele de top in domeniul medicinii dentare si generale.

Dupa ce la editiile anterioare Denta, Helios Medical&Dental a oferit prin tragere la sorti unituri dentare, in acest an, firma a hotarat ca va oferi fiecarui cumparator un produs cadou.

La stand veti regasi produse de inalta calitate marca 3M, Coltene-Whaledent, Ultradent, XO care, Kerr, Vita, precum si cateva modele de unituri dentare cu preturi de la 3000 la 60.000 euro.

Unitul XO 4-6
Din 18 noiembrie, puteti vizita la standul Helios nr. 334 din pavilionul 16-17 atractia aceste editii: cel mai performant unit dentar.

Ing. Dragos Cailean, Helios Medical&Dental, a declarat:
“Pentru a aduce acest unit in Romania am efectuat studii de piata care ne-au aratat ca exista loc pentru calitate absoluta chiar si acum in timpul crizei. Medicii romani sunt foarte talentati si fac operatii chirurgicale si de implantologie la cel mai inalt nivel de profesionalism. Este nevoie, totusi, sa fie performante si instrumentele, scaunul dentar si conditiile din cabinet pentru a atinge perfectiunea. Aici incercam noi sa ii ajutam si sa ii ghidam in alegerea celor mai potrivite dotari.”

Cel mai performant unit dentar din Romania este unitul XO 4-6, un unit de 38.000 euro, gandit la cele mai inalte standarde de ergonomie si tehnica la o durata de viata de peste 20 de ani. Acest unit permite efectuarea celor mai complicate operatii chirurgicale in conditii de vizibilitate maxima si de igiena absoluta datorita elementelor autoclavabile. Un astfel de echipament de lucru care inglobeaza tehnologie de lucru foarte performanta permite medicilor sa raspunda oricaror provocari profesionale si sa ajunga rapid la nivelul excelentei.

Pacientii si medicii care au vazut acest scaun cu design inteligent au fost extrem de incintati de confortul in lucru pe care il ofera. Medicii pot lucra la 4 sau 2 miini cu un flux de lucru imbunatatit in care toate instrumentele si materialele sunt la indemina in mod natural si intuitiv. Unitul o investitie eficienta in imagine, profesionalism, confort si grija pentru pacient. Firma XO este renumita pentru calitatea deosebita, rodul a peste 50 de ani de experienta dedicata inovarii si calitatii.

Despre Helios Medical&Dental

HELIOS MEDICAL&DENTAL este unul din principalii importatori si distribuitori de dispozitive medicale, gama de produse cuprinzand peste 6000 de produse variate de la consumabile pentru stomatologie si pina la aparatura si mobilier medical pentru toate domeniile:
- stomatologie
- medicina generala
- chirurgie
- obstretica-ginecologie
- urgente-resuscitare
- fizioterapie
- sterilizare-dezinfectie
- produse sterile, de unica utilizare
- ortopedie-recuperare
- echipament medical de protectie
- ingrijire pre si post-operatorie

In prezent, HELIOS are peste 30 furnizori din tara si strainatate , intre care prestigioasele firme: 3M Espe, Coltene Whaledent, Arthrocare, Astar, Cemex, Convatec, Diatech, Falcon, Impladent, Interdent, KerrHawe, 3M Medical, Matsouka, Poldent, Riester, Roeko, Schick, Simar Industrial, Spofa Dental a.s., Svenska Dentorama, Ultradent, Vita.

Grupul dispune de o retea proprie de magazine de tehnica medicala, situate central, in 9 din marile orase ale Romaniei: Bucuresti, Brasov, Braila, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara.
Roxana Luchianov
roxana.luchianov@heliosmedical.ro
office@heliosmedical.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/helios-medicaldental/helios-medicaldental-aduce-la-denta-cel-mai-performant-unit-dentar-din-romania