BPP Professional Education lanseaza programul goWise si sesiuni Open Day pentru luna Octombrie

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Bpp

BPP Professional Education a implementat o noua divizie de programe pentru dezvoltare personala incepand cu toamna acestui an. Rezultatele excelente obtinute pana acum in sfera hard skills, a determinat din partea clientilor o cerere catre programele de training soft skills care sa desavarseasca pregatirea profesionala completa a cursantilor. Astfel, noua divizie a lansat programul goWise, program care ofera training-uri complete si adaptate pietei romanesti pe toate ariile de interes incepand cu managementul timpului pana la programe de mentoring.

 

Incepand cu mijlocul lunii octombrie 2011, BPP Professional Education va organiza saptamanal module Open Day, sustinute de trainerii programului cu o durata de 2 ore la care orice participant poate participa gratuit. In cadrul sesiunilor, participantii vor beneficia de informatii complete despre structura trainingurilor si aplicatiilor practice utilizate.

 

‘’ Cererea a fost din partea clientilor nostri care si-au dorit in cadrul serviciilor oferite si module de programe pentru dezvoltare personala. Programul goWise este un program complet gandit pentru a acoperi fiecare zona presupus deficitara din cadrul unei companii. Din experienta noastra de pana acum, stim ca factorul uman are o importanta covarsitoare pentru succesul si eficienta unei companii si venim in intampinarea realizari acestui deziderat cu cele mai complexe training-uri de pe piata romaneasca. Pentru luna octombrie am pregatit sesiuni Open Day, sesiuni care sunt un preambul al cursurilor si dau posibilitatea participantilor sa se familiarizeze cu metodologia si aplicatiile oferite’’, a declarat Anca Zinculescu, coordonator program goWise.

 

Sesiunile Open Day incep din data de 13 octombrie si sunt urmatoarele:

 

13 Octombrie, Negociere si Custumer Care, incepand cu ora 17.

 

15 Octombrie, Comunicare si Time Mangement, incepand cu ora 11.

 

18 Octombrie, Dinamica Organizatiei, incepand cu ora 16.

 

25 Octombrie, Managementul conflictelor, incepand cu ora 17.

 

29 Octombrie, Mentoring, incepand cu ora 17.

 

Sesiunile Open Day sunt gratuite si pot participa membrii companilor, manageri din departamentele HR sau persoane fizice cu functii de decizie.

 

 

Informatii contact:

Contact inscrieri:Anca Zinculescu

 ancazinculescu@bpp.ro

 +40 21 212 25 91

+40 735 600 442 - 447

 

 

Lectorii BPP care vor dezvolta si furniza aceste programe de training sunt:

 

Adriana Petrescu, public speaker, psiholog cu peste 20 de ani de experienta în domeniul comunicarii  construieste programe personalizate si sesiuni de coaching  în cadrul BPP Professional Education. Cu o vasta experienta in construirea de strategii si management, Adriana Petrescu a pozitionat numeroase companii straine si autohtone pe piata romaneasca. Mereu aproape de oameni si de nevoia lor de performanta, intelegand perfect piata prin prisma experienței sale extensive, cariera ei se axeaza pe domeniul dezvoltarii personale. Training-urile pe care le pregateste se adresează unui public care doreste sa se autodepaseasca printr-o cunoaștere perfecta a sinelui si a capabilităților personale.    

 

Andreea Neacșu este absolventa a Masterului de Training of Trainers din cadrul Facultatii de Psihologie, Universitatea București si trainer certificat CNFPA.  Lucreaza in domeniul comunicării si al relatiilor publice. Membra a organizatiei EFPSA  si a Crucii Rosii, a obtinut certificari de trainer recunoscute international in retelele  studentesti si a livrat cu succes traininguri de dezvoltare personala grupurilor interculturale. Membru activ al comunitatii de practica in training a Institutului Roman de Training, Andreea Neacsu are cunostinte extensive in ceea ce priveste procesul de training, sustine si  foloseste in programele sale principiile invatarii la adulti,  facilitare si invatare experientiala, integrand in trainingurile sale metodologii din management, leadership, psihosociologie, sociologie, andragogie, dezvoltare personala si coaching.

 

 

Despre HEMINGWAY CONSULTING

Despre BPP :
Fondata in 1976 si avand sediul la Londra, BPP este cel mai mare furnizor de educatie si training profesional pentru profesionistii din industria legala si cea de finante. Este organizat in trei divizii de afaceri: 1. Educatie Profesionala, care furnizeaza certificare si educatie continua in contabilitate si taxe, dezvoltare profesională si servicii îin finante ; 2. Colegiul de Studii Profesionale, care opereaza patru facultati de drept, training de resurse umane si o scoala de afaceri; si 3. Mander Portman Woodward (MPW), care opereaza colegii independente de categoria a cincea si a sasea (similare cu scolile pregatitoare din Statele Unite). BPP este prima institutie din sectorul privat careia i s-a acordat puterea de calificare in Marea Britanie.

Despre Apollo Group, Inc.
Apollo Group Inc. este furnizor de educatie de 30 de ani, oferind studentilor acces si oportunitati academice prin filialele sale. Universitatea din Phoenix, Institutul pentru Dezvoltare Profesionala, Colegiul Planificarii Financiare, Universitatea Internatională de Vest, Universitatea Meritus, Scolile Insight si Apollo Global. Programele educationale si serviciile distincte ale companiei sunt furnizate la nivel de liceu, universitar, postuniversitar si la nive de doctorat în 40 de state din SUA si in Districtul Columbia, Puerto Rico, Canada, Mexic, Chile si Olanda, cat si online pe tot cuprinsul globului.

Despre Apollo Global, Inc.
A fost format in 2007, si reprezinta afacerea comuna (joint venture) dintre Apollo Group Inc. si o firma privata, The Carlyle Group. Viziunea Apollo Global este aceea de a extinde oportunitatea studentilor, de a creste baza cunostintelor din comunitatile in care isi ofera serviciile si sa avanseze peisajul educational mondial. Apollo Global este o filiala consolidata a Apollo Group Inc.


Confirmare pana la data: 13 October 2011

Participare: Intrare libera