herbaris    

Comunicate de presa si evenimente pe tema herbaris

 • herbaris. www.herbaris.ro

  herbaris

  Bucuresti - 30 January 2017

  Comunicat de Bio Manufactura Concept Natura SRL

  ... herbaris lansează în Februarie 2017 noua gamă de produse cosmetice cu apă cu aur 100% naturale pe site-ul www.herbaris.ro. Acestea îți oferă hidratarea vitală de care pielea ta are nevoie pentru a arăta tânără și sănătoasă, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: natural , herbaris , apa cu aur

  Vezi toate comunicatele de presa despre herbaris

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul herbaris.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la herbaris. Informatiile despre herbaris cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul herbaris, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la herbaris, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.