Hermann Rent a Car - Mobilitate la indemana oricui!

Constanta - 25 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Auto

Hermann Rent a Car este o companie tanara si dinamica al carei domeniu de activitate principal este cel al inchirierilor auto si al prestarii de servicii conexe.
In aceasta luna Hermann Rent a Car vine cu o propunere foarte atractiva si unica pe piata de rent a car, si anume: 15euro/zi pentru un autoturism Dacia Logan Diesel pe o perioada de 30 de zile.

Hermann Rent a Car - Mobilitate la indemana oricui!

De asemenea, clientii care folosesc serviciul de rezervari on-line, pe site-ul www.hermann.com.ro, vor beneficia de o reducere de 10%.
Un serviciu foarte util oamenilor de afaceri, dar si turistilor este acela de a livra gratuit, la cerere, un autoturism intr-unul din aeroporturile: Bucuresti – Otopeni, Bucuresti – Baneasa, Constanta – Mihail Kogalniceanu.
'Ne-am propus sa devenim lideri in zonele in care activam si am ales sa facem asta oferind clientilor o gama larga de automobile si accesorii adiacente, punand in acelasi timp un accent deosebit pe calitatea serviciilor noastre', a declarat Dan Popa, manager Hermann Rent a Car.
La ora actuala, Hermann Rent a Car detine cel mai mare parc auto din regiune – o flota de peste 50 de masini, o retea proprie de inchirieri in judetul Constanta, cu 4 puncte de lucru (Mamaia, Neptun, Constanta bd Tomis, Aeroportul Mihail Kogalniceanu) si 12 dealeri (agentii de turism, hoteluri si alte firme de rent a car) putand astfel sa faca fata oricarei cereri.
'Facem tot posibilul sa minimizam efectele poluante date de conducerea unui autoturism, de aceea folosim combustibili de calitate superioara si automobile cu un nivel redus al consumului de carburant. Concomitent, recomandam clientilor un stil de condus ce minimizeaza consumul de combustibil si emisiile de dioxid de carbon in atmosfera', a mai declarat Dan Popa, manager Hermann Rent a Car.
Pentru mai multe detalii despre ofertele Hermann Rent a Car puteti accesa site-ul www.hermann.com.ro sau puteti apela numarul de telefon: 0721.40.40.41.

Despre Hermann Car SRL

Inchirieri auto/Rent a car - oferte speciale: 15 euro/zi
Diana Nechita
Consultant PR