Adaptari de proiecte in mod gratuit

Botosani - 2 septembrie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Firma Hidroplasto reprezentanta concernului german BesaGroup lider in producea si distributia produselor destinate constructiilor de anvergura , industriale , civile , hidrotehnice anunta disponibilitatea de a colabora cu orice firma in oferirea solutiilor tehnice potrivite oricarui proiect incepand de la hidroizolatiile subsolurilor , barajelor , statiilor de epurare , bazinelor , rezolvarea problemelor aparaute la partea rosturilor prin profile de dilatatie pentru pardoseli , perete , tavane , oferindu-va si aparate de reazem din neopren cu marcaj C.E produse prin cele mai stricte regului de calitate.

Cu o experienta de peste 37 de ani de activitate pe tot globul concernul german BesaGroup prin reprezentantul sau unic in Romania -HIDROPLASTO- va ofera cele mai bune si durabile solutii si produse destinate tuturor constructiilor.Prin depozitul deschis in Romania venim in intampinarea tuturor beneficiarilor prin rapiditate , seriozitate si preturi fara concurenta.Detinem toate certificatele de control al calitatii , oferim asistenta tehnica pe santier , precum si adaptari de proiect in mod gratuit , iar departamentul nostru tehnic este in continua legatura cu departamentul tehnic din Germania.Dispunem de cei mai buni ingineri in constructii , iar cererea dvs. de oferta sau solutie va fi rezolvata in maxim 24 de ore.Livrarile catre beneficiar vor fi de maxim 7 zile de la transmiterea comenzii catre noi ( caz in care nu avem marfa in stocul din Romania) , si oferim pe baza de contract toate produsele acestui grup fara a schimba preturile pe o perioada de un an de zile pentru firmele dispuse la colaborari pe termen lung.Printre clientii Hidroplasto se numara nume mari in construcii atat din Romania cat si din afara granitelor tarii.
Hidroplasto a participat cu succes la indeplinirea unora dintre cele mai complexe proiecte din Romania incepana de la constructii de mall-uri pana la baraje , statii de epurare si multe altele.
Va stam la dispozitie pentru orice fel de cerere.

Seriozitate , rapiditate , siguranta , calitate – acesta este moto-ul firmei noastre

Despre HIDROPLASTO SRL

Sc Hidroplasto srl
Str.Pacea nr.96 tel: 0231522525