HIGH LIFE EVENTS 2011 IASI

Locul desfasurarii: IASI

Organizator: HIGH LIFE EVENTS IASI

HIGH LIFE EVENTS IASI a lansat colectia de PRIMAVARA - VARA 2011 in cadrul Targului de Nunti ce a avut loc la Hotel Astoria, Sala Eminescu, Sambata 9 Aprilie 2011.

Colectia propune din punct de vedere cromatic nuante puternice de verde, roz fuchsia, mov, auriu, crem si alb.Toate acestea se combina pentru o oferi un concept unitar o tema bine definta  : “ SPRING IS GREEN  & PINK. HIGH LIFE EVENTS 2011 IASI “

Ca si elemente de noutate propunem  colectia “ FRUITS “ in care se folosesc mere verzi, lamai galbene si lime, toate naturale, ce incanta atat privirea, cat si simturile olfactive prin tonurile de fresh si de primavera. Si daca tot este primavara regasim si fluturasi si porumbei .

Colectia  “ FEATHERS  &    BUTTERFLIES “ este una mai gentila, culorile roz, alb, auriu si crem aduc aminte de romantism, iar elementele cheie ale acestei colectii sunt porumbeii, fluturasii, ingerasii, sfesnicele, lumanarile, penele si pufii prezente atat in aranjamenle florale, dar folosite si in decorarea unui alt element cheie al acestei colectii : colivia.

Un alt element de noutate lansat cu aceasta ocazie este si folosirea boabelor de cafea in decoratiuni, de ce sa nu ne folosim de notorietatea cafelei, a designului deosebit si mai ales a mirosului atat de ravnit in diverse momente ale zilei.

HIGH LIFE EVENTS propune o primavara bogata in culori, accesorii si simturi olfactive !

“ SPING IS GREEN  & PINK. HIGH LIFE EVENTS 2011 IASI “

Confirmare pana la data: 13 aprilie 2011

Participare: Intrare libera