Program 3 locuri, 6 zile de workshop Fashion cu Quantuum Romania - Feeric Fashion Days

Locul desfasurarii: Feeric Fashion Days - Sibiu

Organizator: Quantuum Romania - SC HOLA SRL

26 Iunie

12.00 - Welcome 14.00 - Introducere in fotografia de moda, tipuri de fotografie, echipament, cum gasim o locatie, cum comunicam cu modelul si echipa 17.00 Fotografia de Catwalk, ce inseamna, ce echipament folosim 20.00 - Receptia de deschidere a festivalului 21.30 - Masa de seara, how to, urmata de discutii, pentru urmatoarea zi

27 iunie

08.30 - Mic dejun 10.00 - 13.30 Lumina artificiala in fotografia de Moda (Fashion) 14.00 - 16.30 Whorkshop de fotografie de moda lumina naturala (deschis publicului larg) 16.30 - 17.00 Discutii premergatoare prezentarii de moda ce va urma (setari, pozitionarea fotografului, etc) 18.00 - Prezentare de moda / str. Cetatii - sesiune Catwalk backstage/frontstage 21.00 - Vernisaj expozitie de fotografie de moda / Piata Mare 22.00 - Masa de seara 23.00 - Fashion Fever / The Box, concluzii

28 iunie

08.30 - Mic dejun 09.30 - 14.30 Fotografia de Moda (Fashion) - Tipuri de fotografie de moda, echipamente, metode de lucru. 15.00 - Prezentare de moda / Palatul Brukenthal Avrig - Sesiune Catwalk backstage/frontstage 16.30 - Sedinta foto - Palatul Brukenthal Avrig - Model + Designer 20.00 - Prezentare de moda / Sala de lectura a bibliotecii Astra 21.30 - 01.00 - Cocktail t/ Terasa bibliotecii Astra, masa de seara, final de zi, discutii

29 iunie

08.30 - Mic dejun 09.30 - 14.00 - Lumina naturala in fotografia de Moda (Fashion)tttt 15.00 - Prezentare de moda / depozitul de faina Boromir Sesiune Catwalk backstage/frontstage 17.00 - Sedinta foto – depozitul de faina Boromir – model + designer 20.00 - Gala Feeric partea I / Piata Mica Sesiune Catwalk backstage/frontstage 22.00 - Masa de seara 23.00 - Feeric afterparty - alaturi de modele, designeri si echipa tehnica

30 iunie

08.30 - Mic dejun 09.30 - 14.00 Cum pregatim un sedinta foto de la A la Z 15.00 - Prezentare de moda / padurea Dumbrava Sesiune Catwalk backstage/frontstage Sedinte individuale in timpul prezentarii 19.00 - Marionete musicale-parada 20.00 - Gala Feeric partea II / Piata Mica Sesiune Catwalk backstage/frontstage 23.00 - Feeric afterparty - alaturi de modele, designeri si echipa tehnica

01 iulie

08.30 - Mic dejun 10.00 - Concluzii 13.00 - Final