Containerul Garden Cube - solutia necestatii de spatiu suplimentar!

Brasov - 1 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Containerele modulare BLOCK BOX sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare, sunt noi, de ultima generatie si incorporeaza imbunatatiri recente in proiectare si structura materialelor respectand standardele impuse. BLOCK BOX se consulta cu clientii asupra proiectelor pentru a optimiza structura containerelor in functie de necesitatile lor.

Container de gradina Garden Cube

Solutii mobile pentru afaceri stabile!

BlockBox

Garden Cube este un obiect de mobilare de tip container al gradinii si poate fi privit ca o solutie la necesitatea de spatiu suplimentar. Lipsa spatiului este o problema cu care ne confruntam cu totii, la un moment dat. De exemplu se mareste familia, vine un bebelus pe lume sau se muta un bunic la noi sau copilul devine adolescent si are nevoie de o camera de lucru, etc. Insa cel mai des intalnit scenariu este acela al biroului pentru o acitvitate desfasurata la domiciliu.

Garden Cube este o alternativa mai putin costisitoare. Este un container care se instaleaza rapid alaturi de casa si poate prelua functionalitatea unei camere. Aceste containere pot fi: container tip birou, container camera de oaspeti, container bucatarie de vara etc. Prin forma cuboida, neutra, containerul se integreaza indiferent de arhitectura casei alaturi de care se instaleaza.

Conceptul de container Garden Cube exista si este apreciat in Canada, Marea Britanie, Franta si Belgia. Containerul Garden Cube are la baza acest concept existent. Insa designul sau este unic. Proportiile dintre suprafetele vitrare si fatade, intrarea retrasa care lasa loc unui podium, acoperisul in consola deasupra intrarii care umbreste si protejeaza de ploaie intrarea, retro degajarea pluviala prin intreruperea aticului sunt elemente caracteristice acestui proiect. Solutiile tehnice pentru a pastra containerul stabil dimensional si sistemul termo-hidroizolant cu membrana reflexiva a acoperisului sunt unice. Sistemul fatadei ventilate si a acoperisului reflexiv confera containerului cel putin acelasi confort termic pe care-l ofera o constructie clasica insa cu o eficienta energetica sporita. Prin materialele naturale folosite in proportie majoritara si prin absenta fundatiei clasice de beton, containerul Garden Cube este o constructie cu o amprenta ecologica minimalista.

Nu ezitati sa ne contactati !
E-mail : office@blockbox.ro
Telefon : 0722 587 225

Despre Holisun SRL

Infiintata in anul 2003 ca societate cu obiectiv de activitate, comercializarea de containere modulare locuibile, BLOCK BOX SRL a ajuns sa ocupe un loc important pe piata producatorilor in jud. Brasov si in Romania. Implementand astfel normele de calitate ISO9001/2008, adaptandu-se in permanenta la cerintele pietei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/holisun-srl1/containerul-garden-cube-solutia-necestatii-de-spatiu-suplimentar