Atentie doamnelor: Alfie(Jude Law) e in oras!

BUCURESTI - 11 martie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

...si nu oriunde, ci la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.
E singur, e lipsit de responsabilitate si isi traieste viata cu o nepasare iesita din comun! Indrazniti sa-l cunoasteti mai indeaproape. Numai asa veti vedea incet incet ca dincolo de sarmul, bravada si mandria acestui om, se ascunde o alta fatada a personalitatii sale, care "nu lasa dragostea sa intre".

Atentie doamnelor: Alfie(Jude Law) e in oras!

In rolul lui Alfie este actorul nominalizat de doua ori pentru Oscar si de trei ori pentru Globul de Aur, Jude Law, alaturi de care interpreteaza castigatoarele premiului Oscar, actritele Marisa Tomei si Susan Sarandon.
Alfie Elkins (Jude Law) este sofer de limuzine, conducand-i pe cei bogati pe strazile Manhattanului si ocazional seducand clientele singure aflate pe bancheta din spate. Principala sa preocupare este placerea de a trai, fara asumarea vreunei responsabilitati.

Despre Hollywood Multiplex

O reinventie plina de stil a clasicului film Alfie din 1960, din 11 martie la cinematograful tau preferat: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.
Rezerva-ti chiar acum bilete pe www.hmultiplex.ro, la telefon 327 70 20, 327 70 21, 327 70 22 sau prin SMS la 1454.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hollywood-multiplex/atentie-doamnelor-alfiejude-law-e-in-oras