Hostway recompensează câștigătorii de la Internetics cu servere dedicate

BUCURESTI - 17 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Hostway România oferă tuturor câștigătorilor de la Internetics 2009 câte un server dedicat gratuit, pentru o perioadă de un an de zile.

Servere de ultimă generație, bazate pe procesoare Intel® Xeon® Nehalem vor fi puse la dispoziția agențiilor, care vor beneficia de cele mai noi tehnologii din domeniu: Intel® Virtualization Technology, Intel® Turbo Boost și Intel® Hyper-Threading. În plus, găzduirea serverelor în centrul de date Hostway, asigură back-up și redundanță completă la nivel de conectivitate la internet, climatizare și securitate a datelor. Prin urmare, cele mai tari proiecte din online-ul românesc vor fi acum și găzduite la cele mai înalte standarde de calitate ale industriei.

“Ne-am întrebat cum am putea aduce o contribuție relevantă în cadrul Interneticsului de anul acesta și am considerat că cel mai bine ar fi să investim direct în câștigători. În condițiile în care ne mișcăm cu toții într-o piață aflată încă în curs de maturizare, e important să sprijinim inițiativele cu impact și echipele din spatele lor. Dezvoltarea agențiilor înseamnă totuși soluții mai eficiente pentru clienți și, ca atare, un mediu online ‘mai bun’ pentru utilizatorul final.” Flaviu Rădulescu, Director General Hostway România

„Ne bucurăm că Hostway vine în sprijinul promisiunii făcute de Internetics pieței încă de la prima ediție - un festival în care agențiile să-și întâlnească potențialii clienti și cei mai buni furnizori cu care să dezvolte parteneriate strategice pe termen lung.” – Raluca Bailescu, Director Divizia de Proiecte a Millenium Communications

Câștigătorii sunt: FourHooks, My Web Interactive, Kinecto, Webstyler, Interactions, Metromind, MediaPro Interactiv Games, Ogilvy Group, Initiative Media.


Despre Hostway

Despre Hostway Corporation și Hostway România
Hostway Corporation oferă servicii de înregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate și hosting SaaS pentru mai mult de 1.4 milioane de website-uri și peste 2 milioane de clienți din întreaga lume. Fondată în 1998, Hostway este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezență în 13 țări, 17 centre operaționale și peste 700 angajați.
Filiala din România a fost lansată în martie 2006 și a devenit în scurt timp unul din cei mai importanți jucători din piața locală de hosting. Suntem mândri să lucrăm alături de branduri importante ca BRD, Trilulilu, GSP TV, CANCAN, Realitatea-Cațavencu, Național Geographic Channel Romania, care se alătură clienților noştri internaționali: Wikipedia, Sony Music, Coca Cola, PEPSICO, Wrigley Jr. Company, Disney, Fox News și mulți alții.
Pentru mai multe detalii vizitați www.hostway.ro


Contact Hostway România:
Ioana Hreninciuc
Marketing Manager
M: +40 742 078 584
E-mail: ioana.hreninciuc@hostway.ro
ioana.hreninciuc@hostway.ro