Gala "PROFESIONALISM SI ELEGANTA"

Locul desfasurarii: Hotel IAKI****, Mamaia

Organizator: ASOCIATIA I.C.BRATIANU

Fundaţia I.C. Brătianu a organizat, vineri seară, la Hotelul IAKI din Mamaia, cea de-a doua ediţie a Galei ”Profesionalism şi Eleganţă”, în cadrul căreia au fost premiate 33 de doamne care au excelat în diferite domenii de activitate.
Potrivit organizatorilor, majoritatea premiilor au fost oferite la propunerea doamnelor care au fost premiate în cadrul ediţiei trecute, acest lucru dorindu-se să devină o tradiţie pentru Gală. Premiile au fost oferite pe categoriile: industrie, comerţ-servicii, IMM-uri, bănci, cultură-învăţămînt, ONG-uri şi administraţie publică.
Printre cele care au primit diplome de excelenţă şi premii onorifice în cadrul ediţiei din acest an a Galei s-au numarat: Marilena Hagi (Hotel Iaki), Adriana Frangu (Oil Terminal), Gabriela Coman (Petrochemicals), Camelia Ardelean (Banca Naţională a României - filiala Constanţa), Mihaela Ichim (Banca Transilvania), prof. univ. dr. Mariana Jurian (Universitatea Maritimă Constanţa), Beatrice Rancea (directorul Teatrului Naţional Constanţa), Felicia Şerbănescu (prim-solistă Teatrul Oleg Danovski), Cătălina Ponor (gimnastă), Ana Maria Nedelcu (Agenţia Naţională Antidrog), Rodica Lupu (director adjunct Administraţia Finanţelor Publice Constanţa), Dumitra Radu (şef Serviciu Control din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă) şi Zoica Călătoiu (Agenţia de Mediu Constanţa).
La eveniment a fost prezent fost prezent şi deputatul Crin Antonescu, care a şi înmînat o parte a diplomelor de excelenţă doamnelor premiate. ”Am venit aici cu mare plăcere pentru că, dincolo de politică, aici se celebrează performanţa unor doamne. Într-o vreme agitată, acest tip de evenimente este o dovadă în plus a faptului că societatea românescă se emancipează”, a declarat Crin Antonescu.


Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 400 de locuri).
Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati


Tel.: 0241-831025; Fax: 0241-831169

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Participare: Intrare libera