IAKI gazduieste evenimentul ”Cum să îţi dublezi vânzările în mai puţin de şase luni?” organizat de Coaching4You

Constanta - 28 aprilie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, HR, Cursuri

In data de 29.04.2014, in intervalul orar 14.00 - 19.00, Hotelul Iaki din staţiunea Mamaia gazduieste evenimentul ”Cum să îți dublezi vânzările în mai puțin de șase luni?” organizat de Coaching4You.

Dacă ești agent de vânzări sau director de vânzări, dacă ești proprietarul unui IMM și ești implicat în vânzări, în acest articol vei vedea cum să îți dublezi vânzările în mai puțin de 6 luni. Nu este vorba de o formulă secretă, ci este vorba de strategii simple construite pe ani și ani de studii și experiență în vânzări.

Știind aceste informații îți vei crește sau chiar dubla procentul de conversie din contacte în clienți. Vei învăța cum să îi faci pe potențialii tăi clienți să își dorească să cumpere de la tine… și acest aspect este extrem de important pentru că nimanui nu îi place să i se vândă, dar tuturor ne place să cumpărăm.

Lorand Soarez-Szasz: Cum am ajuns eu, de la o persoană care detesta vânzările la unul din cei mai căutați traineri de vânzări din România? În urmă cu aproximativ 8 ani am ajuns la concluzia că nu îmi place să vând. Știam să vând, dar nu îmi plăcea. Detestam să merg la clienți și să încerc să-i conving să cumpere produsul meu. Ajunsesem la concluzia că vânzările nu sunt pentru mine și am încercat să evit orice loc de muncă în care trebuia să vând. Mai târziu mi-am dat seama că orice aș face trebuie să vând… chiar și când eram șomer (s-a întâmplat o singura dată) trebuia să mă vând pe mine. Am început să citesc cărți, să caut cât mai multe studii și să merg la cursuri de vânzări, comunicare, negociere și persuasiune. Informațiile pe care le-am găsit mi-au schimbat radical viața. În mai puțin de 3 ani am ajuns să lucrez în cea mai mare firmă de antrenori de afaceri din lume. În câteva luni am ajuns să fiu cel mai tânăr antrenor de afaceri din Europa și datorită informațiilor învățate și aplicate am ajuns să îmi construiesc propria afacerea în România și să îmi cresc vânzările în fiecare an, ba mai mult, să îmi ajut și clienții să facă același lucru. Am fost numit de presa din România ca și: „Grădinarul devenit businessman”. În acest moment sunt printre cei mai căutați speakeri din țară, am plăcerea să împart scena cu cei mai buni traineri din România și de peste hotare. Locurile la evenimentele pe care le organizez se epuizează în câteva zile, uneori în câteva ore. Reușesc să adun peste 100 de cursanți într-o sală în doar 24 ore, în timp ce alte firme de training promovează luni de zile cursuri de vânzări cu 12-15 participanți. Și toate acestea pentru că am învățat cum să-i fac pe clienții mei să cumpere de la mine, nu sa le vând. Vreau să îți transmit aceste informații și ție. Dacă ești în vânzări și nu îți place să vinzi, aceste informații te vor „salva”, literal vorbind, așa cum s-a întâmplat și în cazul meu. Dacă îți place să vinzi dar nu ești mulțumit de rezultatele tale, aceste informații te vor ajuta să îți dublezi vânzările așa cum s-a întâmplat în cazul meu și în cazul cliențiilor mei.

Ce spun cei care au aplicat deja aceste informații?

Ultimul client în firma căruia am aplicat aceste informații a avut plăcuta surpriză de a vedea cum vânzările celui mai vechi agent din firmă cresc cu 263%. A fost cea mai mare creștere pe care am vazut-o la un agent de vânzări… și toate acestea în doar 5 luni. Ce o să înveți dacă participi la acest curs?

Vei învăța cum să treci de cele mai des întâlnite obiecții, gen: „nu am bani”, „e prea scump”, „lucrez deja cu cineva”, „nu avem buget”, „nu cunosc produsul” sau „nu am încredere în voi”.Practic te voi învăța cum să treci de orice obiecție în doar 8 pași. Nu vei mai pierde nici o vânzare din cauza obiecțiilor.Vei învăța cum să abordezi fiecare client în funcție de personalitatea lui. Dacă vinzi produse sau servicii cu valoare mare, numai partea aceasta îți va dubla vânzările.Vei știi cum să pui întrebări în așa fel încât să descoperi nevoia clientului și să-i arăți soluția pe care nu o va putea refuza.Vei învăța cum să vinzi la telefon. Vei știi care sunt cele 10 reguli simple dar puternice pe care le folosesc cele mai de success companii de tele sales din lume (vânzări prin telefon). Vânzarea la telefon va fi o joacă pentru tine. Te voi învăța și cum să treci de secretară. De gatekeeper, cum îi spun americanii. Adică de cea care e pusă acolo să țină poarta și să nu te lase să intri.

Ce o să pierzi dacă nu vii la acest curs?

Știai că 40% din vânzări se pot pierde la strângerea de mână? Da, ai pierdut aproape jumătate din ședințele tale de vânzări la strângerea de mână. Dacă nu vii la acest curs nu vei ști cum să abordezi clienții în așa fel încât să le creezi un prim impact memorabil. 40% din vânzări se pierd din cauza primei impresii create.Nu vei știi ce să răspunzi clientului atunci când îți spune: „OK, interesant, o să vă contactăm noi ca să vă dăm un răspuns”. Afirmație care este egală cu: „Hai pa!”Nu vei știi cum să treci de un „nu” categoric dat de clientul tău. Majoritatea agenților renunță la primul „nu”, iar dacă nu participi nu vei știi ce să spui unui client la primul, la al doilea sau la al zecelea „nu”.Știai că poți să îți crești vânzările prin inflexiunea vocii tale? Da, felul în care folosești tonul vocii poate să îți crească vânzările! Dacă nu participi la acest curs nu vei ști această strategie care este la îndemâna oricui, chiar și a concurenței tale.Și nu în ultimul rând, nu vei ști care sunt acele informații care m-au transformat dintr-o persoană care detesta vânzările în unul dintre cei mai buni traineri de vânzări din România.

Când și unde are loc acest curs? Pe data de 29.04.2014, de la ora 14:00 la ora 19:00, la Hotel IAKI, Mamaia.

Pentru mai multe detalii, te invit sa intri pe www.coaching4you.ro.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/iaki-gazduieste-evenimentul-cum-sa-iti-dublezi-vanzarile-in-mai-putin-de-sase-luni-organizat-de-coaching4you