Stand-up comedy cu Vio la Hotel IAKI, Mamaia

Constanta - 14 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Vio revine in Constanta cu un nou spectacol de stand-up comedy !

Continuand seria evenimentelor cultural-artistice si de divertisment pentru oaspetii de pe plan local, Hotelul IAKI din Mamaia ii invita pe toti cei dornici de distractie la un nou spectacol de stand-up comedy.

Vineri, 21 Martie 2014, cu incepere de la ora 21.00, IAKI va asteapta la un spectacol inedit de stand-up comedy. Pretul unui bilet este de 30 Lei / persoana si poate fi achizitionat de la Receptia Hotelului IAKI sau de la magazinele Diverta.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul de telefon: 0735 405 986.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la Hotel IAKI, in Piano Bar, la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.