Un An Nou de 4 Stele doar la Hotel IAKI****, Mamaia

Constanta - 22 decembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

La trecerea dintre ani, Hotel IAKI din Mamaia organizeaza Revelion de Gala, la care oaspetii vor avea parte de cele mai placute surprize.

Pachetul de 3 nopti "Revelion de Gala" este valabil in perioada 30 Decembrie 2010 - 2 Ianuarie 2011 si include: 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus, cina speciala in 30 Decembrie, brunch si cina in 1 Ianuarie, masa festiva de Anul Nou cu program artistic live si acces gratuit la Spa Center IAKI.

Tariful pentru Pachet "Revelion de Gala" este de 1400 Lei/loc in camera dubla si 1700 lei/single. Copiii intre 3-7 ani beneficiaza de intregul pachet pentru numai 389 Lei iar cei intre 8-12 ani pentru numai 874 Lei/pachet.

Seara de Revelion va debuta cu un Welcome Cocktail, muzica incantatoare si va continua cu un meniu de gala cu diverse preparate delicioase. Pe parcursul serii, oaspetii se vor distra pe diverse ritmuri de muzica romaneasca si internationala, vor dansa alaturi de trupele de dans si vor asista la un magnific spectacol de magie si de artificii pe malul marii.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.