Hotelul Favorit pentru organizarea cursurilor de formare profesionala, pe litoral

Constanta - 6 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Turism, Cursuri

Localizat in statiunea Venus, Hotel Favorit 3* este unul dintre cele mai cautate hoteluri pentru organizarea cursurilor de formare profesionala, specializare si training, oferind organizatorilor cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatilor, dar si datorita confortului ridicat pe care il ofera oaspetilor, hotelul dispunand de 220 de camere, renovate in totalitate sezonul trecut.

hotel favorit

hotel favorit

 Hotel Favorit este preferat pentru organizarea cursurilor de vara si a trainingurilor datorita nenumaratelor avantaje legate de servicii si confort, dar si politicii tarifare accesibile standardelor de 3 *, ofertele noastre pornind de la 676 lei/persoana pentru cursuri de 5 nopti, cu demipensiune, in full sezon" 

Ada Georgescu, Director Executiv

Formarea profesională este un punct de sprijin important în dezvoltarea şi evoluţia profesională, mai ales în perspectiva ultimilor ani ai evoluţiei macroeconomice şi sociale. Schimbările tot mai dese obligă la o adaptare rapidă la situaţii profesionale tot mai diverse şi mai provocatoare. Astfel, fiecare persoană activă profesional trebuie să se specializeze cât mai mult şi, acolo unde este posibil, pe mai multe arii din domeniul său de activitate.

Institutiile care organzieaza cursuri de formare profesionala sau de specializare cauta sa le ofere cursantilor un mix inedit de servicii pentru a-i atrage: know-how, metode moderne si interactive de predare-invatare, locatii turistice inedite, diversitate,  si servicii la standarde inalte.

In ceea ce priveste organizarea cursurilor, a trainigurilor de specializare sau a scolilor de vara, care, de obicei se deruleaza pe mai multe zile, am conceput oferte atractive , care includ servicii complete si diverse, cu tarife incepand de la 676 lei/pers, 5 zile, regim demipensiune (mic dejun si cina) si acces la centrul de conferinte.

Pentru disponibilitate si oferte personalizate, ne puteti contacta la:

Email: Info@hotelfavorit.ro/ corporate@hotelfavorit.ro

Tel: 40.751.035.009/ 0747.229.981 

Despre Hotel Melodia

Hotel Favorit 3*, unul dintre cele mai mari hoteluri din statiunea Venus, este un concept turistic foarte prietenos si apropiat de oaspeti, care ofera organizatorilor si clientilor conditii foarte bune de cazare, in cele 220 de camere moderne, wi-fi de inalta viteza, un parc cu verdeata bogata, care se intinde pe 1000 mp, piscina si plaja private, dar si un centru modern de conferinte.