Profita acum de tarifele reduse pentru sejururi pe litoralul romanesc!

Constanta - 16 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Turism, HR, Cursuri

Hotel Favorit 3*, unul dintre cele mai mari hoteluri din sudul litoralului, isi va intampina clientii in sezonul estival 2017 cu o noua imagine, infrastructura si o calitate superioara a serviciilor hoteliere, dar si tarife foarte avantajoase.

Profita acum de tarifele reduse pentru sejururi pe litoralul romanesc!

managerul de vanzari

Cu o capacitate totala de 219 de camere, incepand cu anul 2014, mai mult de jumatate din capacitatea de cazare (130 de camere) au fost renovate si modernizate, conform standardelor de 3*, beneficiind de investitii considerabile pentru a asigura un confort maxim clientilor.

Beneficiind de conditii excelente de cazare si relaxare, hotel Favorit este cu siguranta o alegere perfecta pentru pentru vacantele de vara pe litoral, politicile tarifare si de servicii fiind avantajoase si flexibile, cu un raport excelent calitate-pret. Locul ideal pentru familiile cu copii, si nu numai, hotel Favorit ofera in aceasta perioada tarife foarte avantajoase pentru sejururi si vacante, incepand de la 550 lei/sejur 5 nopti/cazare in camera dubla , fata de tariful standard de 775 lei/sejur 5 nopti/camera dubla. Oferta este valabila pana la data de 30 aprilie, cu plata integrala a serviciilor.

Situat la granita statiunii Venus cu Cap Aurora, complexul hotelier Favorit 3* se intinde pe o suprafata de 1000mp, fiind inconjurat de un parc cu verdeata bogata, care il transforma intr-o adevarata oaza de verdeata si liniste, la doar 150 de metri de plaja larga, nisipoasa, cu intrare lina in apa. Un concept turistic foarte atractiv si avantajos, clientii vor profita in acest sezon de modernizarile aduse hotelului: 130 de camere la standarde de 3 *; bai renovate si modernizate;  *; aer conditionat;  wi-fi de inalta viteza in incinta hotelului; plimbari in aer curat; proximitatea plajei ; piscina si programe creative pentru copii si adulti in cadrul Complexului Melodia; toate aceste beneficii fiind completate de ospitalitatea echipei noastre.

Despre Hotel Melodia

Hotelul Favorit ***- Venus- ofera 219 camere pe 5 etaje, dintre care 130 de camere in partea de est modernizate , cu mobilier nou; bai renovate si modern; aer conditionat; cu un design modern si functional care creeaza prin simbioza o atmosfera confortabila si relaxanta pentru vacantele dumneavostra.Toate cele 219 spatii de cazare, detin propriile balcoane, avand ca si dotari baie proprie cu dus, TV/LCD, televiziune prin cablu, frigider .
Special pentru copii, hotelul pune la dispozitie un loc de joaca, unde micutii oaspeti se pot destinde in aer liber.
Oaspetii se bucura in plus de sistemul Wi-Fi, gratuit in spatiile publice ale hotelului, dar si in camerele de 3*.
Hotelul dispune de parcare privata cu capacitate de 100 locuri si cu acces gratuit pentru clientii hotelului.
Hotel Favorit este , de asemenea o locatie potrivita pentru intalniri de business, punand la dispozitie clientilor 3 Sali de conferinta de capacitati diferite si complet dotate in cadrul “Conference Melodia”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-melodia/profita-acum-de-tarifele-reduse-pentru-sejururi-pe-litoralul-romanesc