Visit Melodia: Ziua Portilor Deschise

BUCURESTI - 11 mai 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Live site

Complex Melodia, una dintre cele mai noi locatii de 4 * de pe litoralul romanesc organizeaza evenimentul "Visit Melodia: Ziua Portilor Deschise, eveniment care va avea loc in data de 29.05 a.c, in cadrul Complexului Melodia, din statiunea Venus.

Visit Melodia: Ziua Portilor Deschise
 Scopul acestui eveniment este de a revedea prieteni si de a ne forma altii noi, de a petrece impreuna o dupa-masa minunata la malul marii si a trai sau retrai experienta conceptului Melodia, definit prin bun gust, confort, relaxare, servicii impecabile si o atmosfera calda si prietenoasa, politica noastra corporativa punand un mare accent pe relatii frumoase si solide cu partenerii si clientii.

Cristi Ciobanu, General Manager

Evenimentul se adreseaza promotorilor turismului romanesc, agentiilor de turism, agentiilor de training, team building si formare profesionala, organizatorilor de evenimente private si corporative, bloggerilor, mass mediei, dar si persoanelor fizice si juridice interesate de promovarea turismului si a statiunii Venus, dar si de organizarea diferitelor evenimente si sejururi atat in locatia noastra, cat si in statiunea Venus.

Conceptul evenimentului este de socializare, discutii, networking, prezentarea complexului si obtinerea feedbackului invitatilor cu privire la serviciile si produsele oferite de catre complex, pentru a ne asigura ca promisiunile cu privire la servicii si brand sunt respectate indeaproape. Evenimentul va purta o amprenta marina, care se va regasi  in decoruri, primirea invitatilor si meniuri.

Complex Melodia, este una dintre cele mai noi locatii de 4* de pe litoralul romanesc, renovata in totalitate in anul 2012, care a  adoptat inca de la lansarea pe piata o politica coerenta a imaginii si serviciilor, calitatea, diversitatea si standardele inalte fiind promisiunile care au stat la baza identitatii conceptului turistic Melodia.

Complex Melodia se adreseaza atat persoanelor fizice prin pachete diverse si personalizate pentru vacante si sejururi, un mare accent fiind pus pe politica pentru copii, prin crearea diferitelor facilitati si programe, dar si segmentului business, prin oferirea unei categorii complexe de servicii business:

-servicii de cazare in 109 camere

-restaurant

-centru de conferinte Melodia: 3 sali

-spa, fitness, piscine

-entertainment

Despre Hotel Melodia

Hotelul Melodia**** este situat in statiunea Venus fiind pozitionat la 150 de metri de plaja.Hotelul dispune de 8 apartamente, 30 de camere cu pat matrimonial si 71 de camere twin. Camerele sunt mobilate modern, au aer conditionat, LCD-uri si wi-fi gratuit.Segm.de conferinte este bine reprezentant prin 3 sali de conferinte dotate cu aparatura de ultima generatie.Capacitate 20-300 pers.Hotelul dispune de o sala de fitness,sauna,camera de relaxare si salon special masaj cu diferite proceduri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-melodia/visit-melodia-ziua-portilor-deschise1