Castigati o invitatie la petrecerea de Revelion 2012 la Restaurant Plaisir din Ploiesti

Ploiesti - 16 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Castigati o invitatie la petrecerea de Revelion la Restaurant Plaisir din Ploiesti participand la concursul organizat pe pagina de Facebook

Castigati o invitatie la petrecerea de Revelion 2012 la Restaurant Plaisir din Ploiesti

Revelionul se apropie cu pasi repezi. Daca nu v-ati hotarat inca unde veti face revelionul, va propunem o noapte magica la Restaurant Plaisir din Ploiesti care v-a pregatit o petrecere speciala cu foc de artificii, muzica live, open bar, momente artistice , tombole si preparate delicioase.

Hotel Plaisir va ofera sansa de a castiga o invitatie la petrecerea de Anul Nou. Concursul organizat de Hotel Plaisir se desfasoara in perioada 12.12.2011-23.12.2011. Pentru inscrierea in concurs este suficienta completarea unui formular care este vizibil doar fanilor paginii Hotel Plaisir pe Facebook. La concurs se poate inscrie orice persoana care are cont de Facebook si a devenit fan al paginii Hotel Plaisir.

Concursul are doua premii: o invitatie pentru o persoana in seara de revelion (31.12.2011) la Restaurant Plaisir, Sala Gold Room si o invitatie in seara de revelion la Restaurant Plaisir, Sala Blue Room. 

Castigatorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorti, in data de 24.12.2011 si vor fi anuntati telefonic, pe e-mail si pe pagina de Facebook a hotel Plaisir. Pentru mai multe detalii  va rugam sa consultati site-ul Hotel Plaisir.