houfnagel    

Comunicate de presa si evenimente pe tema houfnagel

 • houfnagel. Blocul-coliţă special de 4 timbre, disponibil doar în albumul filatelic

  houfnagel

  Bucuresti - 28 august 2013

  Comunicat de Romfilatelia S.A.

  Atestată documentar încă din 1113, Oradea, obiectiv istoric, cultural şi turistic major din Transilvania, se mândreşte astăzi cu monumente istorice şi arhitectonice de mare valoare. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: timbru oradea , oradea 900 , muzeul ţării crişurilor , romfilatelia oradea , houfnagel , stampă

  Vezi toate comunicatele de presa despre houfnagel

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul houfnagel.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la houfnagel. Informatiile despre houfnagel cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul houfnagel, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la houfnagel, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.