Franciza House Factory - axata pe sistemul ecologic

Constanta - 12 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Franciza House Factory prezinta o noua viziune in tehnologia constructiilor, folosind structuri metalice din otel galvanizat

Franciza House Factory - axata pe sistemul ecologic

Sistemul revolutionar de constructie vine cu experienta de pe diferite piete internationale (Australia, Noua Zeelanda, Marea Britanie si SUA) si se adreseaza cu precadere zonelor predispuse cutremurelor (gr. 8) si vanturilor ciclonice (235 km/ora).

Spre deosebire de alte sisteme similare, sistemul House Factoryeste ecologic si poate fi folosit pentru aproape orice tip de constructie rezidentiala sau nerezidentiale; nu se limiteaza doar la case sau vile, ci se pot construi si hoteluri, spitale, scoli, clinici, cladiri guvernamentale si hale industriale.

'Sistemul de constructie proiectat de House Factory reprezinta un progres in simplitatea constructiilor, acesta fiind proiectat sa foloseasca un numar minim de componente modulare. Construite in principal din profile usoare de otel galvanizat, componentele se cupleaza impreuna cu usurinta, facand ca o constructie House Factory, indiferent de marime, sa fie intaltata eficient si economic', spun reprezentantii CHR Consulting, pentru ziarul financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

Materia prima (structura metalica din otel galvanizat) va fi achizitionata de partenerul francizat de la francizorul House Factory pentru fiecare proiect in parte. Partenerul francizat va avea ulterior libertatea de a stabili un pret final al constructiei in raport de cunostintele sale in piata imobiliara locala.

Viitorul partener francizat House Factory trebuie sa aiba in vedere amenajarea unui birou de lucru (cu o suprafata de 20 mp), fie constructia unei case (expozitie permanenta) cu o suprafata de minim 60 mp.

Site principal: www.housefactory.ro
Site secundar: www.proiectedecase.com, www.case-ieftine.com, www.steelframe.ro

Despre House Factory International

comunicat de presa
Lungu Aurel
Administrator
0728-318651

office@housefactory.ro