House Factory lanseaza un nou concept pentru tineri

Constanta - 27 octombrie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Lungu Aurel propune construirea de apartamente ieftine la cheie cu numai 765 euro/mp pe terenul clientilor... baile si bucatarille complet mobilate si echipate!

Grupul de firme House Factory promoveaza sloganul 'Apartamente de calitate pentru tineret' oferind un foarte bun raport calitate pret viitorilor proprietari… oriunde in tara.

Prropunerea este urmatoarea: tinerii cumpara un teren si se asociaza in vederea realizarii 'in regie proprie' a unui imobil multifamilial conform planurilor si preturilor prezentate pe site-ul firmei, care va executa proiectul ales. Costul de executie al fundatiei este inclus in pretul de mai sus… cu conditia ca terenul sa nu prezinte probleme geo sau topo. Asociatia viitorilor proprietari va supraveghea indeaproape construirea imobilului, respectarea specificatiilor si termenele de executie… ca niste adevarati diriginti de santier

Plata poate fi pe faze de executie sau prin credit ipotecar.

Apartamentele se vor preda la cheie. Fiecare apartament va avea centrala termica proprie (sau de bloc) si aer conditionat in dormitoare si sufragerie. Baile si bucatariile vor fi complet mobilate si echipate. Viitorii proprietari pot alege modelele si culorile la parchet, gresie si faianta. Firma se va ocupa de amenajarea spatiilor verzi, a aleilor si a locurilor de parcare, care sunt incluse in pret. Imprejmuirile vor fi securizate.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati websitul: www.case-ieftine.com

Catalog: www.proiectedecase.com, www.case-ieftine.com

Despre House Factory International

comunicat de presa
Andrei Arvente
0722-493627
office@housefactory.ro