A aparut GHIDUL LITORALULUI ROMANIEI

BUCURESTI - 4 iulie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pentru o vacanta reusita la mare, editura House of Guidesa pregatit “Ghidul Litoralului Romaniei – 2006-2007” in editie bilingva (engleza si romana) in care se pot gasi harti ale statiunilor, descrieri si informatii utile despre obiective turistice, hoteluri, restaurante, centre comerciale si de divertisment, farmacii, oficii postale si altele.

A aparut GHIDUL LITORALULUI ROMANIEI

Ghidul oferit de Editura House of Guides este un produs unicat, actualizat, conceput dupa modele si la standarde occidentale. El cuprinde toate statiunile: Navodari, Mamaia, Constanta, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol, Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia la care se adauga si destinatiile in voga: 2 Mai si Vama Veche.

Pentru fiecare statiune exista o prezentare generala, descrierea si pozitionarea pe harta a obiectivelor turistice, lista hotelurilor si restaurantelor cu adrese, telefoane, clasificatie (numar de stele) la care se adauga o lista complexa de informatii utile (siguranta turistica, servicii sanitare, farmacii, transport public, companii de taximetrie, oficii postale, agentii de turism, rent-a-car, banci, centre de afaceri, magazine, centre de diverstiment si cultura, Oficiul pentru Protectia Consumatorului, benzinarii).

Dincolo de angajamentul de a crea un produs util turistilor, permanent actualizat si accesibil tuturor buzunarelor, editura House of Guides doreste sa se implice activ in ridicarea standardelor de calitate in domeniul hotelariei, restauratiei si turismului, in special prin aducerea la cunostinta publicului a nivelului si tipurilor serviciilor disponibile in fiecare locatie.

Produsul editorial apare in formatul de prezentare: 115*210 mm, 144 pag, coperta flexibila, 16 harti incluse, pretul 14.9 RON. Ghidul este disponibil in librarii, la centrele de difuzarea a presei, la benzinariile OMV sau prin comanda directa la editura House of Guides (CP 123 OP 33, sector 1, fax 3179130, tel 3139132, e-mail distributie@houseofguides.ro; www.houseofguides.ro).

Despre House of Guides

Editura House of Guides a fost infiintata in anul 2000, avand ca modele produsele din domeniul ghidurilor turistice si tematice ale marilor case de editura din Europa. Pana in prezent, au fost publicate 60 de titluri, unele cu reeditari anuale, in colectiile: “Ghidul Romaniei”, “Turism Religios”, “Cultura sociala”, “Casa-gradina”, “Sanatate si frumusete”. Printre cele mai bine vandute titluri sunt “Ghidul gastronomic al Romaniei”, “Ghidul Castor – Fa-ti singur casa!”, “Biserici, manastiri, schituri cu surse de tamaduire sufleteasca si trupeasca” „Ghidul Hoteluri si Restaurante 2006”, „Ghidul mass media romanesti”, „Ghidul Valea Prahovei”, „Ghidul Cocteilurilor”.HOUSE OF GUIDES
Tel 021 / 319.91.31
www.houseofguides.ro
pr.hog@rdsmail.ro