CIPD Tools. Organisational Design - in premiera in Romania

BUCURESTI - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Educatie / Cultura, HR

Cele mai frecvente motive pentru care directorii opteaza pentru re-design organizational sunt: nevoia de reactie la dezvoltarea organizatiei (18 %), reducerea costurilor, alinierea la un model de buna-practica si introducerea schimbarii.

HR Enterprise ofera in premiera in Romania cursul de Organisational Design & Capability Building, curs sub licenta CIPD creat pentru a va ajuta sa intreprindeti actiuni pozitive si specifice pentru a reproiecta structura organizatiei in care activati, astfel incat sa corespunda noilor cerinte strategice.

modelul STAR

Va multumesc mult pentru acest "insight" extrem de util si de valoros in lumea OD. Ma voi stradui sa inchid bucla invatarii prin aplicarea in organizatie a conceptelor si instrumentelor predate la curs.

Oana Condruz, L&D Manager, BAT Investment Romania

Va invitam pe 28-29 noiembrie 2012 la cursul de Organisational Design & Capability Building - un curs sub licenta CIPD deosebit de practic, ce ofera instrumente pe care le puteti utiliza in organizatie, impreuna cu echipa de re-design.

Publicul caruia ne adresam: practicieni de HR si manageri cu rol in optimizarea structurii organizationale si re-design organizational.

Participantii vor primi acces gratuit pe platforma noastra online si copii ale:

* Modelului STAR, de Jay R. Galbraith

* Articolului Using the head and heart at work. Un studiu de caz CIPD.

Pentru mai multe detalii despre curs, pret si modalitate de inscriere va rugam sa ne contactati pe e-mail, la cipd@hrenterprise.ro sau telefonic, la 021.314.88.00.

Despre HR Enterprise Balkan SRL

HR Enterprise este centru international acreditat CIPD si ofera comunitatii de HR din Romania un portofoliu de produse si servicii de HR si dezvoltare profesionala.

CIPD - The Chartered Institute for Personnel and Development, www.cipd.co.uk este cea mai mare asociatie profesionala a practicienilor de HR cu sediul in Europa, cu peste 135 000 de membri si o traditie de aproape un secol.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hr-enterprise-balkan-srl/cipd-tools-organisational-design-in-premiera-in-romania