HR Enterprise. Consultare asupra noului Cod de Conduita Profesionala CIPD

BUCURESTI - 24 mai 2011

Comunicat tip General in

CIPD ne propune o versiune noua, actuala de Cod de Conduita Profesionala pentru practicienii de HR.
CIPD - Chartered Institute of Personnel and Development este cea mai importanta asociatie profesionala a practicienilor de HR, cu peste 135 000 de mii de membri din lumea intreaga, cel mai numeros network de HR european.
Din cei peste 5000 de membri internationali ai CIPD, circa 10% sunt din Romania.

HR Enterprise. Consultare asupra noului Cod de Conduita Profesionala CIPD

Invitatia de a exprima opinii legate de noile norme de conduita profesionala este adresata membrilor CIPD, dar si celorlalti practicieni, care isi leaga succesul in cariera de repere etice solide.

HR Enterprise Balkan, centru international CIPD, organizeaza un eveniment de consultare miercuri, 8 iunie, de la ora 17.30, la Hotel Siqua, in Bucuresti. Feedbackul rezultat in urma acestei intalniri va fi oferit catre CIPD din partea comunitatii CIPD din Romania, la conferinta centrelor internationale care va avea loc spre sfarsitul lunii iunie.

Pentru a formula cele mai pertinente sugestii referitoare la noul cod, va invitam sa consultati cele doua versiuni pe site-ul HR Enterprise, sectiunea Evenimente (http://tinyurl.com/eventCIPD).

Pentru participarea la eveniment, in limita locurilor disponibile, contactati-ne pe e-mail la cipd@hrenterprise.ro sau la telefon 021 314 88 01.

Despre HR Enterprise Balkan SRL

HR Enterprise Balkan este centru international acreditat CIPD si ofera comunitatii de HR din Romania un portofoliu de produse si servicii de HR si dezvoltare profesionala: calificari acreditate international (Certificate in HR Practice, Diploma in HR Practice) training, servicii de consultanta, conferinte, instrumente practice de interventie in organizatie, resurse de dezvoltare profesionala.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hr-enterprise-balkan-srl/hr-enterprise-consultare-asupra-noului-cod-de-conduita-profesionala-cipd