HR tools for Upturn. Cursuri scurte sub licenta CIPD in 2013

BUCURESTI - 14 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

In 2013 HR Enterprise ofera cursuri scurte, instrumente, cercetari si analize de ultima ora dedicate profesionistilor de HR din Romania preocupati de pregatirea organizatiilor lor pentru provocarile noului an. Calendarul evenimentelor incepe cu "Recrutare & Selectie. Atragerea talentelor", curs de 1 si 1/2 zile, organizat pe 23-24 ianuarie 2013.

curs open Recrutare

Va multumesc mult pentru acest "insight" extrem de util si de valoros. Ma voi stradui sa inchid bucla invatarii prin aplicarea in organizatie a conceptelor si instrumentelor predate la curs.

Oana Condruz, L&D Manager, BAT Investment Romania

Cursurile sunt sub licenta CIPD - The Chartered Institute of Personnel and Development si sunt prezentate de traineri romani si internationali, acreditati CIPD. Toate cursurile pot fi oferite in sistem "in company", in concordanta cu nevoile specifice de invatare ale organizatiei dumneavoastra.

Calendarul evenimentelor incepe cu "Recrutare & Selectie. Atragerea talentelor", curs centrat pe modalitatile de a exprima cerintele si competentele necesare, pe metode de a atrage persoanele care indeplinesc aceste cerinte si de a le selecta pe cele cu cel mai mare potential.

1. Recruitment & Selection. Resourcing Talent, curs de 1 si 1/2 zile, sub licenta CIPD, 23-24 ianuarie 2013

2.  Organisational Design and Capability Building, curs de 1 si 1/2 zile, sub licenta CIPD, 6-7 februarie 2013

3. CIPD 100. Indragostiti de HR - eveniment de networking dedicat practicienilor de HR si comunitatii CIPD din Romania, 13 februarie 2013, 17.30-20.00

4.  Talent Management . Talent Development, curs de 1 si 1/2 zile, sub licenta CIPD, 27-28 februarie 2013

5. CIPD 100. Meeting the tutors & the students - eveniment de networking dedicat practicienilor de HR si comunitatii CIPD din Romania, 6 martie 2013, 17.30-20.00

Pentru mai multe detalii despre evenimente si inscriere, scrieti la cipd@hrenterprise.ro sau sunati la 0731 344 865.

Despre HR Enterprise Balkan SRL

HR Enterprise este centru international acreditat CIPD si ofera comunitatii de HR din Romania un portofoliu de produse si servicii de HR si dezvoltare profesionala.

CIPD - The Chartered Institute for Personnel and Development, www.cipd.co.uk este cea mai mare asociatie profesionala a practicienilor de HR cu sediul in Europa, cu peste 135 000 de membri si o traditie de un secol.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hr-enterprise-balkan-srl/hr-tools-for-upturn-cursuri-scurte-sub-licenta-cipd-in-2013