Sincron – software de recrutare, utilizat de Brainer Consulting cu finantare prin fonduri europene

BUCURESTI - 11 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Solutia Sincron – software de recrutare a fost aleasa recent de catre Brainer Consulting pentru a gestiona procesele de recrutare din cadrul agentiei. Brainer Consulting a gasit solutia de finantare a utilizarii aplicatiei Sincron prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regionala.

Brainer Consulting este o agentie de recrutare si headhunting cu sediul in Iasi, franciză Antal International Network din 2006, desfasurand proiecte de succes pentru clienti nationali ca Vodafone, E-On, Pambac, Coca-Cola Hellenic, Romstal sau Sarantis, alaturi de multi alti clienti regionali.

Brainer Consulting avea de mai mult timp in planul de business achizitia unui software de recrutare care sa ajute agentia sa isi gestioneze activitatea mai usor si mai eficient, principala problema  fiind lipsa bugetului destinat acestei achizitii.

Agentia este din acest an beneficiara unui proiect finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in cadrul Regio - Programul Operational Regional 2007-2013, pe axa prioritara 4, “Sprijinirea mediului de afaceri regional”,  domeniul de interventie local fiind 4.3,  “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”. In cadrul acestui proiect finantarea este destinata inclusiv achizitiei de echipamente si software pentru dezvoltarea agentiei, aici regasindu-se si investitia in solutia Sincron – software de recrutare.

Obiectivul general al proiectului de finantare Regio a fost dezvoltarea activitatii si cresterea competitivitatii si productivitatii firmei Brainer Consulting pe piata serviciilor de consiliere si plasare a fortei de munca din regiunea de Nord-Est.

Achizitia Sincron – software de recrutare vine sa sprijine in mod direct realizarea acestui obiectiv, aducand activitatii de baza a companiei urmatoarele beneficii: crearea unei baze de date unificate, ce include toti candidatii si pe care toti utilizatorii o pot accesa simultan, gasind rapid CV-urile (baza de date cu acces concurential); cautarea candidatilor dupa anumite criterii; reducerea termenelor de recrutare; facilitarea comunicarii interne & externe, atat cu companiile beneficiare cat si cu candidatii; exploatarea mai intensa a sursei de recrutare online; disponibilitatea imediata a statusului procesului in fiecare etapa a recrutarii; cuantificarea rezultatelor proceselor de recrutare si utilizarea indicatorilor de performanta pentru monitorizarea activitatii.

Utilizarea solutiei Sincron duce in ansamblu la cresterea operativitatii, utilizarea timpului in mod mai eficient si reducerea costurilor in procesele de recrutare, sustinand astfel  obiectivul specific al agentiei Brainer Consulting, acela de crestere a competitivitatii companiei, gestionarea eficienta a resurselor si cresterea profitului.

Despre HR Sincron SRL

HR Sincron este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de solutii informatice dedicate managementului proceselor de HR. Compania ofera doua solutii principale: Sincron – software de recrutare, dedicata procesului de recrutare in companii si in agentiile de recrutare, si Helper, care gestioneaza procesele de training si evaluarea performantei.

Prin prisma know-how-ului extensiv acumulat in domeniul resurselor umane, HR Sincron este mai mult decat un dezvoltator de software. Clientii nostri beneficiaza de consultanta si adaptarea solutiilor in functie de nevoile specifice si de o echipa tehnica capabila sa inteleaga si sa rezolve probleme complexe.

Diferentiatorul companiei il reprezinta expertiza detinuta in procesele de HR, ce provine din numeroasele implementari de anvergura finalizate cu succes, in domenii diverse ca: retail, auto, asigurari, telecomunicatii, utilitati, FMCG, petrol, agentii de recrutare si executive search.

Portofoliul de clienti include:
Companii: Dacia Group Renault, Renault Technologie Roumanie, Romtelecom, Germanos Telecommunications Romania, Kaufland Romania, Dedeman, Obi, Albalact, Titan SA, GDF Suez, Groupama, Generali Asigurari, WNS, Celestica, Wipro, InCrys.
Agentii de recrutare: HART Human Resource Consulting, Eurojobs Romania, Smart Management Agency, Stein & Partner, Excon Consultanta, BCL Group, Consulteam, Humangest, Brainer Consulting.

HR Sincron face parte din grupul de firme Senior Group.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hr-sincron-srl/sincron-software-de-recrutare-utilizat-de-brainer-consulting-cu-finantare-prin-fonduri-europene