Sincron – Talent Management intr-un proiect la nivel CEE

BUCURESTI - 29 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, HR

Trenkwalder , lider in Europa centrala si de est pe piata resurselor umane a ales aplicatia Sincron - Talent Management pentru a uniformiza la nivel de grup procedurile de postare si preluare de candidaturi. Trenkwalder Aplicant Portal foloseste Modulul „ Pagina de Cariera ” din aplicatia Sincron-Talent Management ca o interfata comuna de postare de joburi si preluare de candidaturi pentru tarile desemnate sa participe la acest proiect. Trasabilitatea pe proces, posibilitatea de a urmari in mod unitar si de a compara aceasi indicatori pe tari si costul scazut al replicarii proiectului pe o alta tara fara a mai fi nevoie de interventia furnizorului au fost principalele obiective ale proiectului.

Sincron – Talent Management intr-un proiect la nivel CEE
 Am ales solutia Sincron-Talent Management pentru functionalitatile ei, pentru flexibilitatea solutiei care a permis personalizarea fiecarei tari din proiect in functie de nevoile si caracteristicile locale, customizarea la nivel de categorii de joburi dar si pentru capabilitatile de analiza ale consultantilor Sincron care au reusit sa inteleaga in profunzime nevoile si cerintele specifice organizatiei noastre. 

Miguel Lambrecht, Managing Director, Trenkwalder Solutions.

Provocarile au fost legate de integrarile complexe si caracteristicile fiecarei tari in parte, etapa de analiza a proiectului fiind cea mai dificila. Proiectul pilot realizat cu Trenkwalder Romania s-a desfasurat pe perioada a 4 luni. In Romania Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selectie si plasare de personal cu 9 filiale, peste 100 de consultanti si venituri consolidate de 28 de milioane de euro in 2013. Solutia dezvoltata se integreaza complet cu Trenkwalder Information System (TIS) folosit deja de catre Trenkwalder in cateva tari si permite administrarea de catre client a tuturor aspectelor portalului, de la implementarea pe o noua tara pana la customizarea completa a formularelor prezentate userilor.

„Echipa Sincron a invatat sa priveasca business-ul fiecarui client in ansamblu, sa il inteleaga, sa identifice punctele critice si aspectele cheie atat din punct de vedere intern (procese & fluxuri specifice) cat si extern, considerand factorii caracteristici fiecarei organizatii. Este insa prima data cand participam la un audit de solutii software la nivel global. Auditul a fost organizat de catre Trenkwalder International AG. Suntem mandri de faptul ca solutia propusa de HR Sincron a reusit sa indeplineasca toate criteriile si cerintele Trenkwalder.” Mihai Stanca, Director General HR Sincron.

Specialistii nostri au creat my.trenkwalder.com, portalul unic de cariere pentru Trenkwalder. In acest moment este functional pentru Romania iar proiectul a trecut in faza a doua, cea in care se lucreaza la integrarea cu pagina din Slovacia, iar in faza a treia a proiectului lansarea acestuia se va face si in Republica Ceha. Ulterior, Trenkwalder Solutions, furnizor global de solutii IT pentru Trenkwalder International AG va continua sa extinda proiectul la nivel de grup. Trenkwalder este prezenta pe urmatoarele piete: Austria, Germania, Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Elvetia, Liechtenstein, Slovenia, Croatia, Romania, Serbia, Bulgaria, Muntenegru, Bosnia, Grecia, Turcia.

„Am ales solutia Sincron - Talent Management pentru functionalitatile ei, pentru flexibilitatea solutiei care a permis personalizarea fiecarei tari din proiect in functie de nevoile si caracteristicile locale, customizarea la nivel de categorii de joburi dar si pentru capabilitatile de analiza ale consultantilor Sincron care au reusit sa inteleaga in profunzime nevoile si cerintele specifice organizatiei noastre.” Miguel Lambrecht,  Managing Director, Trenkwalder Solutions.

Sincron este prima aplicatie romaneasca de Talent Management. Acopera 10 industrii si a finalizat cu succes peste 100 de implementari si adaptari ale solutiei la nevoile specifice ale clientilor (fluxuri & procese interne, moduri de lucru), in contexte de business complexe. Anual clientii Sincron gestioneaza mai mult de jumatate de milion de CV-uri, iar cifra de afaceri rulata de Top 10 clienti HR Sincron depaseste 6 miliarde de euro.

Despre HR Sincron SRL

HR Sincron este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de solutii pentru talent management. Parte a Senior Group si companie independenta inca din 2007, HR Sincron se diferentiaza prin know-how si expertiza in automatizarea proceselor de talent management, cu o experienta de 8 ani de lucru cu procesele de HR, peste 80 de clienti si peste 100 de implementari de success in medii complexe de business.