Toamna se numara… proiectele din vara!

BUCURESTI - 16 octombrie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, IT&C, HR

Probabil atipic pentru economia ultimilor ani, lunile de vara considerate de cele mai multe ori “moarte” din punct de vedere business, au adus pentru Sincron Talent Management o serie de noi proiecte frumoase. Este vorba atat de consolidarea aplicatiei, reimprospatarea site-ului cat si 3 clienti noi din urmatoarele industrii: productie, service, import si distributie.

Toamna se numara… proiectele din vara!
 Aceasta implementare face parte dintr-un amplu proiect de modernizare a companiei realizat prin atragerea de fonduri europene. Am ales Sincron pentru ca este cel mai cunoscut si validat brand in domeniul software-ului de recrutare, pentru ca ne-au demonstrat ca ne putem baza pe expertiza lor in analiza fluxurilor de lucru, pentru ca ne-au oferit consultanta de calitate si nu in ultimul rand pentru experienta in unificarea bazelor de date provenite din multiple surse. 

Emese Reznek – Manager Resurse Umane, Vitacom Electronics

Mai intai ne-am dorit sa facem un refresh al site-ului www.sincron.biz, sa il facem mai simplu, mai usor de parcurs, mai usor de inteles beneficiile si avantajele si mai putin aspectele legate de functionalitati, aspecte care sunt cunoscute in mare masura de toti specialistii HR. In al doilea rand am lucrat foarte mult la imbunatatirea aplicatiei si vom lansa in curand o versiune cu imbunatatiri fundamentale. Am incorporat in ea toate sugestiile, cerintele si nevoile intalnite la clientii nostri din ultimul an. In al treilea rand, si nu intamplator, am lasat la final ceea ce ne bucura cel mai mult si anume votul de incredere dat de noii nostri clienti.

Am lucrat mult vara aceasta si suntem bucurosi sa vi-i prezentam pe cei care au ales sa lucreze cu noi (in ordine alfabetica):

Miele Tehnica este in etapa finala a implementarii modulului de Recrutare din Sincron Talent Mangement si urmeaza sa integreze in site-ul companiei pagina de Cariera Sincron. Miele este o companie germana care produce si comercializeaza aparatura electrocasnica si profesionala din clasa Premium. In 2009 Miele a inaugurat la Brasov o fabrica moderna, specializata in productia de subansamble electronice pentru electrocasnicele Miele. Proiectul a fost de la inceput unul  provocator, am lucrat mult la analiza fluxului de proceduri pentru a putea propune cea mai buna solutie.

Particularitatea proiectului este legata de implicarea directa in procesul de recrutare a Managerilor directi si customizarea interfetei dedicate acestora. „Politica noastra de recrutare si selectie se bazeaza foarte mult pe cooptarea si implicarea managerilor in proces. Apreciem modul in care specialistii Sincron au inteles sa integreze nevoile noastre, precum si flexibilitatea solutiei, care consideram ca ne va ajuta sa gestionam intregul proces.  Aurelia Florea - HR Director, Miele Tehnica.

Depanero – Cunoscuti din 2011 pana in august 2014 sub numele de Servskills, Depanero (dupa rebranding) este cea mai mare companie de service pentru aparatele din domeniile electro-IT si electrocasnice. Viziunea Depanero este aceea de a repara tot ceea ce se poate baga in priza, oferind oamenilor garantia lucrului bine facut. Probabil pornind de la aceasta dorinta de a face lucrurile bine, a venit si nevoia Depanero de a implementa modulul de Performance Management din Sincron. „Investitia in tehnologie de inalta performanta si pregatirea personalului sunt doua criterii esentiale pe care le urmarim in Depanero. Rezultatele noastre exceptionale sunt rodul unei munci in echipa, o echipa mare care are nevoie de evaluarea corecta a performantei si obiective clare, aliniate cu obiectivele de business.” Ionela Chele - HR Director, Depanero.

Tot in aceasta vara, Vitacom Electronics unul dintre cei mai mari jucatori din piata de import si distributie a produselor si accesoriilor electronice de calitate, care aduc un plus de valoare atat partenerilor cat si consumatorilor finali, a implementat Modulul de Recrutare din Sincron Talent Management. “Aceasta implementare face parte dintr-un amplu proiect de modernizare a companiei realizat prin atragerea de fonduri europene. Am ales Sincron pentru ca este cel mai cunoscut si validat brand in domeniul software-ului de recrutare, pentru ca ne-au demonstrat ca ne putem baza pe expertiza lor in analiza fluxurilor de lucru, pentru ca ne-au oferit consultanta de calitate si nu in ultimul rand pentru experienta in unificarea bazelor de date provenite din multiple surse.”  Emese Reznek – Manager Resurse Umane, Vitacom Electronics. Am avut o vara frumoasa si plina, iar pentru toamna ne-am pregatit cu multe alte noutati.

Va invitam sa ne urmariti in continuare, iar daca exista intrebari, avem o echipa frumoasa pregatita sa va raspunda: marketing@sincronhr.ro

Despre HR Sincron SRL

HR Sincron este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de solutii pentru talent management. Parte a Senior Group si companie independenta inca din 2007, HR Sincron se diferentiaza prin know-how si expertiza in automatizarea proceselor de talent management, cu o experienta de 8 ani de lucru cu procesele de HR, peste 80 de clienti si peste 100 de implementari de success in medii complexe de business.

Taguri: hr sincron