Cum sa vinzi, cu succes, castraveti gradinarului!

BUCURESTI - 3 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, HR

Training inovator de vanzari strategice in segmentul business to business . Bucuresti, 13 septembrie.

training hpdi

training hpdi

  "If you're not getting what you want, you either have to change your goal or change your behavior. Which will it be?"  

Jim Bagnola

Strategia este esentiala in acest segment. Informatiile corecte si capacitatea de a le analiza sunt primordiale. Succesul este al celor care stapanesc toate instrumentele de lucru necesare pentru identificarea si exploatarea oportunitatilor.

Cursul organizat de Human Performance Development International este conceput pentru a le pune participantilor la  dispozitie un set de metode de a planifica si realiza actiuni care sa determine cresterea vanzarilor si scaderea costurilor cu vanzarea. In plus, acestia vor  dobandi intelegerea informatiilor  de care au nevoie pentru a stabili ce actiuni sa intreprinda in legatura cu fiecare categorie de clienti si prospecti si modul/conditiile in care acestea pot fi accesate.  

Obiectivele cursului vizeaza tot procesul de vanzare si optimizare a costurilor:

Identificarea optiunilor privind cresterea vanzarilor in cadrul portofoliului de clienti existenti;Corelarea actiunilor de vanzare din perspectiva asocierii client- produs/serviciu – canal de vanzare;Optimizarea strategiei de prospectare;Dobandirea unor metode de analiza a informatiilor necesare in procesul de vanzare;Intocmirea unui plan de actiune pentru 6 saptamani.

Training-ul organizat in Bucuresti de Human Performance Development International, introduce pe piata romaneasca de cursuri o noua abordare, aceea a unei sesiuni de follow-up menita sa verifice implementarea corecta a notiunilor invatate. Participantii la cursul de Vanzari strategice in segmentul B2B vor beneficia de un coaching personal cu trainerul Madalina Vintu .

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, vizitati:http://www. hpdi .ro/evenimente/calendar/

sau apelati persoana de contact:

Madalina Barbu

email: office@hpdi.ro

tel: 0720543219

 

 

Despre Human Performance Development International

Infiintata in 2001, Human Performance Development International (HPDI) furnizeaza solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si teambuilding.

Reprezentant a lui Jim Bagnola in Romania, HPDI asigura evenimente de tip open si cursuri personalizate pentru partenerii sai, companii din tara si strainatate.

Ulterior, HPDI a dezvoltat servicii anexe de consultanta de tip business to business, ca reprezentanti in Romania ai retelei Internationale de b2b, Enablers International.

Recent, Human Performance Development International s-a extins prin fuziunea cu TeamFun, companie ai carei membri sunt specializati in teambuilding si consultanta.