Management si Constiinta; De profesie Om.

Locul desfasurarii: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara

Organizator: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Bucuresti in parteneriat cu Human Performance Development Internati

Simpozion si lansarea cartii "De profesie Om" de Jim Bagnola .

Acest simpozion isi propune sa evidentieze legatura intre Agricultura, Management si starea de constiinta a celor implicati direct si indirect in activitatea agricola. Se va acorda o deosebita atentie dezvoltarii intregului potential uman pe directia constiinta- minte-corp, tema abordata pe larg si in cartea "De profesie, Om" a carei lansare va avea loc incepand cu ora 12.30.

Cine a lucrat pamantul cu daruire stie ca trebuie simtite, cantarite si invatate caile Naturii, Marele Manager, care cu atata maiestrie organizeaza totul fara efort.  Acest lucru nu este posibil fara un nivel superior, larg, de intelegere, fara un nivel de constiinta ridicat. La acest Simpozion vor fi abordate cai si metode concrete de elevare a nivelului constiintei noastre. Printre ele va fi mentionata si tehnica Meditatiei Transcendentale (MT), o tehnica mentala de realizare a starii de constiinta pura (in care suntem constienti, fara a fi constienti de ceva anume). Fiind nivelul cel mai simplu,de baza, al constiintei noastre este atotcuprinzator, sediul tuturor legilor naturii. Cum sa integram acest nivel in viata de toate zilele pana la trairea in  armonie  cu intregul cosmos ?!

Valoarea cosmica a omului si a actiunilor sale a fost evidentiata  in traditiile romanesti legate de muncile agricole si reflectata in folclorul romanesc.

Cand se propun acum in agicultura noi metode ce par mai productive, integrarea lor ,pe baza acestei valori cosmice, cu traditiile respectuoase fata de Natura, apare si mai necesara. Ea plaseaza in centrul preocuparilor de eficienta «  managementul luminat «   rezultat din functionarea in armonie cu  intregul univers, posibila doar cand nivelul de constiinta trait in viata de zi cu zi este cel cosmic.

Despre HUMAN PERFORMANCE DEVELOPMENT INTERNATIONAL S.R.L.

Infiintata in 2001, Human Performance Development International (HPDI) furnizeaza solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si teambuilding. Reprezentanti ai lui Jim Bagnola in Romania, asiguram evenimente de tip open si cursuri personalizate pentru partenerii nostri, companii mari din tara si strainatate .Ulterior, am dezvoltat servicii anexe de consultanta de tip business to business.

Confirmare pana la data: 24 November 2012

Participare: Intrare libera