Time Masters. Cea mai buna metoda de a stapani eficient timpul.

BUCURESTI - 15 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

"Timpul este moneda vietii tale. Este singura moneda pe care o ai si numai tu poti hotari cum o vei cheltui. Fii atent ca nu cumva sa-i lasi pe altii s-o cheltuie pentru tine." Carl Sandburg
Human Performance Development International organizeaza in Bucuresti, in data de 31 ianuarie 2012, un curs neconventional de management al timpului. Participantii vor descoperi cele mai rapide metode de a deveni eficienti si de a elimina din programul zilnic acei "hoti de timp" care ne obliga sa fim mereu grabiti.

Human Performance Development International

“Timpul este moneda vietii tale. Este singura moneda pe care o ai si numai tu poti hotari cum o vei cheltui. Fii atent ca nu cumva sa-i lasi pe altii s-o cheltuie pentru tine.”

Carl Sandburg

La finalul cursului participantii vor descoperi strategii si trucuri menite sa le ofere mai mult timp pentru activitatile profesionale dar si pentru cele personale.

Structura cursului permite ca, pe parcursul unei zile, fiecare dintre cursanti sa descopere notiuni teoretice precum obiectivele SMART, cele patru cadrane ale sarcinilor, procedeul impartirii activitatilor in : importante, urgente, neimportante si neurgente. Principiul Pareto 80-20, To Do List-ul si Agenda sunt alte instrumente care, o data folosite, vor permite obtinerea unei eficiente sporite in fiecare zi.

Dincolo de latura teoretica, acest curs ofera o importanta parte practica, compusa din metode experentiale, teme de lucru si exercitii. Acestea au rolul de a crea obisnuinta folosirii tuturor acestor instrumente.

Inscrierile se pot face la adresa http://www. hpdi .ro/time-management/, pe e-mail: office@hpdi.ro  sau la numarul de telefon 0371 187 059.

Cursul este sustinut de catre Alexandru Busila . Este un trainer modern si inovativ. Imbina cunostintele psihologiei cu mesajul ce urmeaza a fi transmis, intr-o forma neconventionala dar eficienta. Experienta lui a fost influentata de cursurile lui Jim Bagnola si de practica alaturi de acesta. Cariera de trainer a mers mana in mana cu cea de terapeut.

Despre Human Performance Development International

Infiintata in 2001, Human Performance Development International (HPDI) furnizeaza solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si teambuilding.
Reprezentanti ai lui Jim Bagnola in Romania, asiguram evenimente de tip open si cursuri personalizate pentru partenerii nostri, companii mari din tara si strainatate .Ulterior, am dezvoltat servicii anexe de consultanta de tip business to business.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/human-performance-development-international/time-masters-cea-mai-buna-metoda-de-a-stapani-eficient-timpul