Humanitas Multimedia a lansat o noua colectie: AUDIOFICTION

BUCURESTI - 5 iunie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Unele carti sunt facute sa fie citite cu glas tare. Unele carti iti plac atat de mult incat ai vrea sa le auzi si atunci cand nu ai vreme sa le citesti. In masina sau seara, acasa, cu familia sau prietenii, cartile din colectia Audiofiction, citite de voci renumite, sunt povesti pentru oameni mari, numai bune sa le iei cu tine in vacanta.

Humanitas Multimedia a lansat o noua colectie: AUDIOFICTION

Primele aparitii in colectia Audiofiction:
• Marguerite Yourcenar, Povestiri orientale (traducerea Petru Cretia) in lectura Oanei Pellea
• I. L. Caragiale, O faclie de Paste * La hanul lui Manjoala in lectura lui Victor Rebengiuc
• Mircea Eliade, Secretul doctorului Honigberger in lectura lui Ion Caramitru.

De acum inainte, te vei putea relaxa in fotoliul de acasa ascultand povestile pentru oameni mari sau vei putea avea oricand un partener in drumurile lungi cu masina. O vacanta exotica? Este la indemana oricui acum. Nu trebuie decat sa asculti cartile vorbite.

'Cei care citesc cu glas tare povesti o fac pentru ca ii iubesc pe copii si pentru ca iubesc deopotriva povestea pe care o citesc. Dar nu numai copiii pot sa asculte povesti. Toata cultura nu este in fond decat o poveste pentru oameni mari. Iar eu nu fac decat sa le citesc povesti oamenilor mari. Povestile care mi-au placut cel mai mult si pe care sper ca si ei le vor asculta asa cum le-am citit si eu prima oara: cu sufletul la gura.'
Gabriel Liiceanu


Colectia va fi lansata in cadrul Salonului de carte Bucuresti – BOOKFEST 2006 care va avea loc in perioada 13-18 iunie la Complexul Expozitional Romexpo.

Despre Humanitas Multimedia

Humanitas MULTIMEDIA
Humanitas Multimedia, cea mai recentă societate a grupului editorial Humanitas, este lider pe piaţa românească de carte în producţia de audiobook-uri, unul dintre cele mai de succes produse editoriale internaţionale ale ultimilor ani. Ca editor audio full-line, Humanitas Multimedia oferă versiuni audio atât prescurtate cât şi integrale ale textelor, în lectura unor nume sonore ale culturii româneşti, ale lumii teatrale sau înregistrări de arhivă.

Humanitas Multimedia
Anca Dumitru
Editor-in-Chief
pr.multimedia@humanitas.ro