Humanitas Multimedia lanseaza un Newsletter saptamanal

BUCURESTI - 19 aprilie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La 25 aprilie 2006 – Va fi lansat Newsletter-ul Humanitas MULTIMEDIA

Pentru a putea comunica mai eficient cu publicul sau, Humanitas Multimedia va lansa, la data de 25 aprilie 2006, un prim instrument de informare: Newsletter-ul Humanitas MULTIMEDIA.

Abonatii acestuia vor primi sapamanal, prin intermediul postei electronice, prezentari ale produselor deja lansate de Humanitas MULTIMEDIA, aparitii recente, infomatii despre autorii şi vocile Humanitas Multimedia, recomandari si propuneri, campanii, promotii si evenimente.

Pentru abonare la newsletterul Humanitas MULTIMEDIA accesati www.humanitas.ro şi inregistrati-va, sau trimiteti un mail de confirmare la adresa pr.multimedia@humanitas.ro.

Despre Humanitas Multimedia

Humanitas MULTIMEDIA

Humanitas Multimedia, cea mai recenta societate a grupului editorial Humanitas, este lider pe piata romaneasca in productia de audiobook-uri. Ca full-line editor audio, Humanitas Multimedia ofera versiuni audio atat prescurtate cat si integrale ale unor texte de fictiune sau nonfictiune, in lectura unor nume sonore ale culturii romanesti sau ale lumii teatrale si cinematografice. Ca editor de aplicatii multimedia, Humanitas Multimedia ofera produse care contin inregistrari de arhivă, versiuni integrale ale operei unor autori, cu motoare de cautare pe termeni si sintagme, albume de arta fotografica, CD-uri interactive de prezentare a unor institutii de prestigiu. Ultimul produs pe care Humanitas Multimedia il va lansa în curand este colectia Interviuri&Documentare, in format DVD.

Anca Dumitru
Humanitas MULTIMEDIA
Tel: 021-317 18 19
Fax: 021-317 18 24