Concurs: Castiga un voucher de 600 lei pentru training

BUCURESTI - 2 februarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Salutare tuturor,

Pentru ca suntem fresh si activitatile statice nu ne caracterizeaza, ne-am gandit sa ne punem putin in miscare printr-un concurs marca humans.

Concurs: Castiga un voucher de 600 lei pentru training

Concursul este simplu: te gandesti un pic la provocarea lansata de noi, deschizi o pagina noua si ne trimiti un mail cu raspunsul la intrebarea:

Care sunt cele mai importante 3 principii/reguli de comunicare de care trebuie sa tinem cont si pe care sa le aplicam atunci cand incercam sa rezolvam un conflict cu un coleg?

(conflict = neînţelegere, ciocnire de interese, dezacord, antagonism, ceartă, diferend, discutie in contradictoriu asupra unui aspect, unei probleme sau unei situatii profesionale care este comuna celor doi colegi).

Reguli de joc:

1. Raspunsul trebuie sa fie sub forma a trei propozitii scurte. Dupa fiecare propozitie, puteti adauga cat de multe explicatii, detalii si adaugiri considerati necesar.

2. Luam in considerare doar raspunsurile care contin 3 principii/reguli – raspunsurile care contin mai putin sau mai mult de 3 principii/reguli nu vor fi punctate.

3. Fiecare dintre cele trei principii/reguli are un numar de puncte (exista un raspuns de 10 puncte, unul de 40 puncte si unul de 100 puncte), deci puteti obtine punctaj maxim de 150 puncte.

4. Concursul incepe astazi, 02 februarie si se termina vineri, 05 februarie, ultimul raspuns luat in considerare putand fi trimis pana la ora 15:00. Toti participantii vor primi pe mail raspunsul la intrebarea concursului. Doar castigatorul va fi contactat de unul din reprezentantii humans.

5. Raspunsul trebuie trimis la adresa training@humans.ro iar subiectul mail-ului trebuie sa fie Concurs humans fresh.

6. Luni, 08 februarie vom acorda cele doua premii in valoare de cate 600 lei fiecare reprezentand doua vouchere pentru cursurile Training of Trainers organizate de humans – PEOPLE ACADEMY la Bucuresti si Iasi.

Despre humans

Detalii despre curs gasiti pe www.humans.ro la sectiunea training, brosura Training of Trainers.

Succes!

Felicia Stoica,
Training Partner | humans – PEOPLE ACADEMY

Tel: 0332458790
0740108248
office@humans.ro