HYPER MEDIA PROPUNE O NOUA FORMA DE PUBLICITATE PE LITORALUL MARII NEGRE

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

6768-salupa.jpg 6768-skyjet.jpg

Ne permitem sa va supunem atentiei un proiect de inchiriere a unui spatiu publicitar pentru companiile pe care le reprezentati.

Va oferim o astfel de oportunitate pentru tot sezonul estival, pe plaja din statiunea Mamaia, intr-o locatie deosebita si frecventata de un flux foarte mare de oameni si, in consecinta, de consumatori si de potentiali clienti. asadar este vorba de :
- scutere de apa, pe care se pot monta autocolante inscriptionate;
- banner montat pe o salupa ce face curse pe toata suprafata de apa care acopera zona tuturor statiunilor de pe litoral; (o metoda mai eficienta decat clasicul avion care planeaza deasupra statiunilor fluturand un banner publicitar)
- banana care poate fi utilisata pentru tractarea banner-ului sau pentru a transporta hostess ... etc.
- corturi montate pe plaja, care se pot, de asemenea, inscriptiona cu sigla dorita;
- hostess si personal de administrare care pot purta echipament in culorile dorite si cu siglele inscriptionate;
- umbrele montate pe plaja si orice alte obiecte promotionale de sezon.
Toate aceste suporturi publicitare se pot personaliza chiar de catre agentia noastra sau pot veni direct de la dvs, in masura in care sunt disponibile.

Daca sunteti interesati, dispunem de foto si filmulete de prezentare cu scuterele si salupa.

Pentru detaliii va rugam sa ne contactati pe adresele de mai jos:
contact@hypermedia.ro
comenzi@hypermedia.ro
hyper.media@hypermedia.ro

sau telefonic, la numerele:
021 / 337 47 13
0788 679 641
0722 299 625

In speranta ca vom concretiza o colaborare reciproc avantajoasa, va multumim pentru timpul acordat si asteptam cererile Dvs.

Cu stima,
echipa Hyper Media

Despre Hyper Media

Agentia de publicitate Hyper Media este o agentie tanara care a luat fiinta in anul 2003 pentru a servi intereselor tuturor companiilor de pe piata romaneasa in scopul promovarii produselor si serviciilor acestora, printr-o oferta variata de servicii publicitare si materiale promotionale puse la dispozitie de profesionisti in domeniu, sustinuta ulterior de aprecierile Dvs.
Astazi, agentia noastra de publicitate, isi extinde aria de activitate, bazandu-se si pe productia publicitara.

Andrei POPAZU
Hyper Media
021/3272841, 0722299625, 0788249227
andrei.popazu@hypermedia.ro