Black Friday: 50% reducere pe i-Asigurare.ro

BUCURESTI - 20 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

In Vinerea Neagra, portalul i-Asigurare.ro da startul reducerilor incredibile in asigurari: 50% reducere la asigurarea medicala de calatorie in strainatate.

Black Friday: reducere 50% la asigurarea de calatorie

Black Friday: reducere 50% la asigurarea de calatorie

 i-Asigurare.ro este primul magazin online de asigurari care organizeaza Black Friday, lucru care speram ca va incuraja o participare semnificativa din partea altor jucatori in piata in urmatorul an. 

Andi Aparaschivei

Pe 23 noiembrie 2012, oricine stie ca pleaca in strainatate in urmatoarea luna, isi poate incheia o asigurare de calatorie la jumatate de pret, prin intermediul site-ului www.i-asigurare.ro.

„Nu suntem la prima campanie de acest gen si cu siguranta nici ultima. Asa cum spuneam si in campaniile anterioare, principalul scop pe care il avem este sa determinam oamenii sa inteleaga cat de importanta este o asigurare medicala de calatorie” a declarat Andi Aparaschivei, reprezentantul Broker Virtual.

Campania va incepe in noaptea de joi spre vineri, pe 23 noimebrie 2012 la ora 00:00 si se va incheia in noaptea de vineri spre sambata, la ora 23:59. Asigurarile pot fi incheiate cu pana la 30 de zile inainte de data plecarii in strainatate. Mai exact, isi pot incheia o asigurare cu 50% reducere persoanele care pleaca in strainatate in perioada 23 noiembrie – 23 decembrie.

Incepand cu 24 noiembrie, magazinul i-Asigurare.ro va reveni la promotia actuala referitoare la asigurarile de calatorie si anume, 10% reducere. Aceasta promotie este valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie.

i-Asigurare.ro este primul magazin online de asigurari care organizeaza Black Friday, lucru care speram ca va incuraja o participare semnificativa din partea altor jucatori in piata in urmatorul an. Ne referim aici in special la companiile de asigurare care trebuie sa inteleaga ca pot da un imbold semnificativ unui anumit segment din piata” a adaugat Andi Aparaschivei.

Conceptul i-Asigurare a fost gandit astfel incat sa diminueze cat mai mult efortul utilizatorilor atunci cand doresc sa incheie o asigurare sau doar sa compare tarife de asigurare. Dupa cum ne-am obisnuit clientii, serviciile i-Asigurare pot fi accesate in cel mai simplu mod posibil:

     1. online-ul clasic: www.i-asigurare.ro

     2. pe smartphone-uri de tip Apple & Android, prin aplicatia gratuita i-Asigurare disponibila in App Store si Google Play;

     3. prin cele 600 de terminale QIWI pozitionate in cele mai importante orase ale tarii.