Zarnesti Challenge anunta pentru 15 iulie 2017 desfasurarea Campionatului National de Enduro - Etapa a II-a la Zarnesti

Zarnesti - 12 iulie 2017

Comunicat tip General in Sport


Zarnesti Challenge anunta desfasurarea celei de a doua etape a Campionatului National de Enduro ce se va desfasura in zona circuitului de motocros Zarnesti - Brebina, judetul Brasov , in weekend-ul 15-16 iulie 2017. Concursul va fi organizat de catre clubul JITSU Zarnesti, care invita pe aceasta cale inscrierea sportivilor la concurs si incurajeaza publicul larg sa participe pentru a cunoaste spectaculozitatea si provocarile acestui sport cu motor.

Zarnesti Challenge anunta pentru 15 iulie 2017 desfasurarea Campionatului National de Enduro - Etapa a II-a la Zarnesti

La concurs se pot inscrie sportivi din clasele profi, amatori, hobby, fete si  veterani, la final premiantii primind premii in produse. Taxa de participare este de 260 lei, iar sportivii se pot inscrie pe website-ul oficial al Zarnesti Challenge, pagina oficiala de Facebook sau inainte de concurs la circuitul de motocross de la Brebina. Regulamentul de participare la concurs pentru sportivi  poate fi gasit  pe website-ul oficial  al Federatiei Romane de Motociclism www.frm.ro

Accesul pentru publicul larg este gratuit, iar organizatorii invita spectatori sa sustina favoritii. Startul competitiei  se da la ora 12:00, in data 15.07.2017 si ora 9:00 pe 16.07.2017, din complexul circuitului de motocross Brebina, judet Brasov, in apropierea orasului Zarnesti.  Pentru detalii suplimentare, reprezentantii presei sunt rugati sa contacteze organizatorii la datele furnizate mai jos. .

Concursul de enduro este organizat pentru a stimula publicul sa cunoasca si  participe la sporturi cu motor pe doua roti, sporturi ce incurajeaza curajul, competitia si peseverenta. Enduro este dincolo de spectacol si adrenalina,  performanta impune tehnicitate, disciplina si multa munca.

Sponsori:

Buff, Sponser, Primaria Orasului Zarnesti, Waxx Underwear, Uvex, Livezile Dobrinoiu, Viking Pruszynski, La Pas prin Brasov, Pensiunea Irinuca, PARTNER Rent a Car Otopeni, Fly n Friends, DaShop, LGH

Despre IXPR

Despre Zarnesti Challenge:

Zarnesti Challenge este organizatorul a mai multor competitii sportive si evenimente de acest tip, precum alergare cu obstacole, maratoane (Semimaratonul Zarnesti Challenge), competitii de ciclism (Etapa de campionat National MTB) si competitii de motocross, desfasurate pe traseul circuitului de la Brebina.


Persoana de contact: Marius Grinisteanu

Telefon: 0723598364

Email: zarnestichallenge@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/zarnestichallenge/
Adresa: traseul circuitului de motocross Brebina, Zarnesti