Accepta provocarea si ia-ti permisul de barca! Concedii pe mare, pentru relaxare si reconectare

BUCURESTI - 28 aprilie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Turism

Primavara s-a instalat comod, iar caldura ne ademeneste si ne ispiteste gandurile la vacanta. Anul acesta, planuieste-ti o vacanta altfel decat tot ce ai facut pana acum: ia-ti un permis de barca si petrece-ti sejurul in larg, departe de tumultul orasului!

www.Setsail.ro

www.Setsail.ro

Accepta provocarea si inscrie-te la cursurile scolii de yachting SetSail.ro si obtine cel mai ravnit permis: cel de conducere a unei ambarcatiuni, apoi inalta velele si aventureaza-te in larg. Sailingul nu mai e o activitate doar pentru ”oamenii cu bani”, ci poate fi noua ta pasiune de petrecere a timpului liber! Odata ce ai pasit in comunitatea SetSail.ro, vei putea participa la expeditiile scolii chiar inainte de a obtine propriul permis barca si vei avea posibilitatea conducerii unei ambarcatiuni.

In cat timp poti obtine un permis de barca si dreptul de a conduce o ambarcatiune?

Scoala de yachting SetSail.ro are o gama variata de pachete de cursuri, astfel incat sa se potriveasca profilului cat mai multor doritori. Astfel, poti alege intre:

• cursuri C, D, S – organizate online LIVE, cu o durata de 3 saptamani;
• cursuri intensive C, D, S – nivel incepator, cu o durata de 4 zile;
• cursuri C/ D motor – cu o durata de 4 zile;
• voucher curs C / D / S vele – nivel incepator – curs online LIVE, cu o durata de 3 saptamani
• radio GMDSS / LRC – durata de 3 zile;
• cursuri clasa B / A – nivel mediu / avansat – cu o durata de 4 zile.

Timpul pe care il investesti pentru obtinerea dreptului de a conduce o ambarcatiune cu vele sau motor nu este unul indelungat, insa recompensa si beneficiile sunt majore. Odata ce ai devenit skipper si ai luat acest permis de barca, te vei putea bucura de vacante petrecute pe mare, oriunde in lume. Astfel, vei avea ocazia de a descoperi nu doar peisaje superbe, ci si culturi noi si oameni speciali. Comunitatea SetSail.ro iti ofera oportunitatea de a te auto-descoperi si de a descoperi si cunoaste oameni si povesti fascinante.

In plus, libertatea pe care o vei simti in timp ce te afli la carma ambarcatiunii pe care vei naviga este incomparabila cu orice alta senzatie. Totodata, vei avea oportunitatea de a te reconecta cu natura si de a te deconecta de la device-uri si rutina zilnica. Departe de zgomotul infernal al orasului, vei descoperi povestea din spatele linistii. Vei avea ocazia de a invata ”limbajul” valurilor si semnificatia fiecarei adieri de vant. Astfel, vei sti cum sa ridici sau sa cobori velele si sa redescoperi mirajul naturii.

Relaxarea completa o vei cunoaste la fiecare apus si rasarit de soare, cand magia inceputului si sfarsitului nu vor inceta sa te surprinda de fiecare data. Momentul de magie nu ar fi deplin fara o companie aleasa - a prietenilor sau familiei – un pahar de vin si cantecul neincetat al pescarusilor.

Intra pe SetSail.ro si consulta oferta completa de cursuri de yachting pentru obtinerea unui permis barca. Daca nu ai curajul de a te aventura singur in larg, nu rata ocazia de a face un cadou inedit si original: un voucher de cursuri de navigatie! Niciodata nu a fost mai simplu sa-ti transformi visurile in realitate si sa-ti asiguri vacante de neuitat, diferite de absolut tot ce ai trait pana acum! Sailingul nu e doar pasiune, e un stil de viata!