Beneficiaza de cele mai profesionale servicii de rent a car din Bucuresti si Otopeni

BUCURESTI - 28 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Vrei sa inchiriezi o masina rapid, pentru a pleca in vacante sau a merge la evenimente importante din viata ta? Sau poate vrei sa calatoresti alaturi de un grup mai mare de prieteni si ai nevoie de un microbuz? Indiferent in ce situatie te afli, la FocusRent vei gasi un mijloc de transport adecvat!

Focusrent.ro - Servicii rent a car

Focusrent, o companie cu peste 10 ani de experienta, ofera servicii de rent a car in Bucuresti si Otopeni clientilor romani sau straini, punandu-le la dispozitie in mai putin de doua ore o masina sau un microbuz de inchiriat. Clientii loiali sunt rasplatiti cu 10% reducere la orice masina inchiriata, in baza cardului de membru.

Autovehiculele oferite de catre FocusRent sunt noi si sigure, flota fiind constituita din masini nu mai vechi de 5 ani, fiecare dintre acestea fiind supuse unor inspectii tehnice periodice, pentru a asigura fiecarui client, care se urca la volan, conditii de maxima siguranta si confort.

Oricand ai nevoie de servicii rent a car profesionale, un call center de asistenta ce functioneaza 24/7 te asteapta sa suni sau sa faci o rezervare online, pentru ca tu sa poti intra in posesia masinii dorite in numai doua ore. In plus, la FocusRent beneficiezi de preluare si predare gratuite in Bucuresti, ceea ce inseamna ca poti sa economisesti timp pretios.

Poti beneficia de servicii de rent a car pentru un pret care pleaca de la 18 euro/zi, parcul auto al FocusRent incluzand o varietate mare de modele si brand-uri, printre care enumeram: Dacia Logan, Ford Focus, Skoda Octavia, Ford Fiesta, Hyundai Santa Fe, BMW X5 si altele.

Pentru teambuilding-uri si vacante cu familia sau grupuri mari de prieteni, iti recomandam serviciul de inchirieri microbuze prin intermediul caruia poti beneficia de doua modele fiabile si sigure: VW Transporter si Mercedes Vito, pe care le poti inchiria la un pret incepand cu 45 euro/zi.

Pentru clientii de tip corporate, FocusRent ofera inca un serviciu unic: rent a car pe termen lung. Optand pentru acest serviciu companiile beneficiaza de multiple avantaje financiare si fiscale: taxele si asigurarile incluse (CASCO, RCA), anvelope de sezon, schimbarea masinii in caz de avarie, mentenanta completa. In plus, prin intermediul serviciului de rent a car pe termen lung, companiile se bucura de deductibilitate fiscala integrala (a TVA-ului), prin care se creste capacitatea de finantare a firmei, prin neinregistrarea autovehiculului in patrimoniu.

Ce beneficii ai daca apelezi la serviciile rent a car oferite de FocusRent?

- Nu ai limita de kilometri impusa
- Toate taxele si asigurarile sunt platite la zi: RCA, full CASCO si rovinieta
- Inlocuirea masinii in caz de avarie in numai 5 ore
- Asistenta 24/7, online si telefonic
- Servicii optionale: sofer personal – 30 euro/zi ; transfer aeroport – 20 euro/transfer ;
- Accesorii optionale: GPS, scaun pentru copil etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/beneficiaza-de-cele-mai-profesionale-servicii-de-rent-a-car-din-bucuresti-si-otopeni