Cum procedeaza firmele profesioniste de inchirieri masini din Bucuresti cu privire la garantie?

BUCURESTI - 27 iulie 2022

Comunicat tip General in Auto, Monden / Lifestyle, Social

Atunci cand ai de rezolvat diverse probleme legate de munca sau business in Bucuresti, autoturismul este esential pentru a putea sa te misti rapid si in conditii de confort. De asemenea, o masina iti vine in ajutor si atunci cand vrei sa te deplasezi prin Capitala in compania partenerului sau prietenilor, cu scopuri de relaxare si distractie. O varianta foarte buna pentru a intra usor in posesia unui vehicul este sa apelezi la servicii de inchirieri masini in Bucuresti.

www.Focusrent.ro

Aceste servicii ofera o multime de beneficii remarcabile, printre care si acces la masini de cea mai buna calitate, niciodata mai vechi de cinci ani. In plus, daca alegi sa apelezi la o firma care sa iti ofere spre inchiriere autoturismul, poti sa te bucuri si de masini cu toata documentatia pusa la punct, inclusiv Rovinieta si CASCO. Pentru a avea imaginea completa, este important sa fii la curent si cu alt element foarte important care tine de masinile inchiriate: garantia. Iata cum trateaza o firma profesionista acest subiect si ce alte responsabilitati ai prin contract.

Servicii de inchirieri masini Bucuresti: ce trebuie sa stii despre garantie?

La fel ca atunci cand inchiriezi o casa sau un apartament, si la inchirierea unei masini ti se va percepe o garantie in avans. Aceasta consta intr-o suma de bani prin care compania de inchirieri masini Bucuresti se protejeaza, in eventualitatea producerii unor avarii la nivelul autoturismului, din vina chiriasului. O companie din acest domeniu iti poate oferi spre inchiriere atat autoturisme mici, cat si SUV-uri sau microbuze. In functie de caracteristicile masinii pe care o inchiriezi, variaza si suma pe care o vei achita pe post de garantie.

Pentru masini si microbuze, o firma profesionista percepe o taxa de garantie in valoare de 200 - 500 de euro. Taxa trebuie oferita firmei de inchirieri inainte de a prelua autoturismul, iar returnarea ei se face odata ce masina este predata inapoi firmei, in conditii optime. Este necesar sa predai toate documentele aferente autoturismului, iar echipamentele si accesoriile sa fie si ele in aceeasi stare in care ti-au fost predate. Trebuie sa returnezi masina la data, locul si ora fixate prin contract. In situatia in care pierzi contractul de inchiriere, cheile masinii sau documentele autoturismului, firma de inchirieri masini in Bucuresti va aplica o penalizare de 200 de euro.

O alta obligatie pe care o ai, atunci cand inchiriezi un autoturism, este aceea de a o returna cu aceeasi cantitate de combustibil pe care masina o avea in rezervor cand ti-a fost predata de catre proprietar. O firma profesionista de inchirieri masini in Bucuresti iti va oferi autoturisme cu rezervorul plin. Eventuala diferenta de combustibil existenta in rezervor la predarea masinii va trebui platita firmei de catre tine, cu un adaos de 0,5% fata de pretul pietei euro / litru. Poti efectua orice plata atat in numerar, cat si prin card Visa si Mastercard. Nu uita nici ca o masina sau un microbuz se inchiriaza pe o durata minima de 24 de ore.

Acestea sunt conditiile pe care trebuie sa le respecti, atunci cand apelezi la o firma profesionista de inchirieri masini Bucuresti, asa cum este FocusRent.ro, care iti ofera cele mai bune oferte de pe piata. Alege sa te bucuri si tu de acces la autoturisme de calitate si asigura-te ca respecti toate prevederile incluse in contractul de inchiriere!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/cum-procedeaza-firmele-profesioniste-de-inchirieri-masini-din-bucuresti-cu-privire-la-garantie