De ce are nevoie afacerea ta de SEO si cat de important este sa lucrezi cu o agentie

BUCURESTI - 29 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Optimizarea SEO a devenit in ultimii ani o etapa care asigura succesul unei afaceri in mediul online, iar importanta acesteia este in continua crestere. Pentru cei care isi doresc sa beneficieze de avantajele unei strategii eficiente de optimizare SEO , este recomandat sa apeleze la specialisti in domeniu, cu o experienta si cu rezultate dovedite.

De ce are nevoie afacerea ta de SEO si cat de important este sa lucrezi cu o agentie

1. Optimizarea SEO nu este simpla

Poate ai citit un ghid despre optimizarea SEO si ai impresia ca ai inteles exact ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-ti promova site-ul. Insa, in realitate, construirea unei strategii SEO eficiente reprezinta un proces complex. Trebuie sa ai in vedere totul, de la optimizarea continutului, la user experience, pana la strategiile optime de creare a backlink-urilor. O agentie SEO iti poate recomanda, crea si implementa cea mai buna strategie pentru afacerea ta.

2. Optimizarea SEO este in continua schimbare

Chiar daca ai citit carti intregi despre SEO si ai devenit un autodidact in acest domeniu, ceea ce ai invatat este valabil doar pentru o scurta perioada. Google face constant modificari la nivelul algoritmilor sai. Aceste modificari nu sunt facute publice si pot schimba complet regulile de optimizare SEO. Asadar, iti va fi imposibil sa investesti timp, dar si resurse pentru a identifica, a intelege si a optimiza site-ul in functie de modificarile facute de Google. Acest lucru poate fi realizat de o agentie SEO , care va studia schimbarile de algoritm si felul in care acestea afecteaza pozitiile din motoarele de cautare.

3. Greselile de optimizare SEO pot dauna site-ului tau

Trebuie sa stii ca exista anumite practici SEO care iti pot aduce scaderi de pozitii in motoarele de cautare sau, mai rau, pot atrage dupa ele penalizarea site-ului tau. O agentie SEO va sti sa evite: tehnicile blackhat, folosirea de cuvinte cheie irelevante, over-optimization (keyword stuffing) si continutul duplicat.

4. Profesionistii in optimizarea SEO folosesc tool-uri potrivite

Pentru a dezvolta o strategie eficienta de optimizare SEO, ai nevoie de tool-urile potrivite si de cunostinte in folosirea acestora. Spre exemplu, accesul la programe de analiza mai performante iti va oferi mai multe informatii despre site-ul tau. O agentie SEO profesionista investeste in cele mai bune tool-uri pentru a crea o strategie SEO de success.

5. O agentie SEO serioasa iti va oferi rapoarte de activitate detaliate

In aceste rapoarte, se vor regasi nu numai activitatile propriu-zise, ci si rezultatele obtinute lunar in urma optimizarii SEO a site-ului tau. Profesionistii inteleg legaturile dintre indicatorii de performanta ai site-ului tau si vor folosi aceste informatii pentru a adapta strategia SEO, astfel incat tu sa te bucuri de cele mai bune rezultate.

6. Va avea in vedere competitia

O agentie SEO iti va analiza competitia in vederea gasirii celor mai bune oportunitati pentru business-ul tau, in functie de domeniul in care activezi. Apoi, specialistii SEO vor face eforturi constante pentru ca tu sa obtii rezultatele pe care ti le-ai dorit.

iAgency este o agentie cu peste 10 ani de experienta in SEO, care contureaza cele mai inventive, clare si de succes strategii, pentru ca tu sa te bucuri, in cel mai scurt timp, de rezultatele dorite. Expertii acestei agentii cred cu tarie in faptul ca fiecare proiect online este unic si ca toate business-urile online au nevoie de o strategie de optimizare SEO clara, care sa ofere rezultate de lunga durata.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si apeleaza acum la serviciile iAgency. Doar colaborand cu profesionisti in domeniu, poti fi sigur de faptul ca investitia facuta este una rentabila si inteligenta!