De ce sa apelezi la serviciile de inchirieri auto din Otopeni, daca vii in Bucuresti pentru un eveniment personal sau de business

Otopeni - 30 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Daca stii ca urmeaza sa petreci cateva zile in Capitala, pentru un eveniment de business sau in interes personal, si aterizezi pe Aeroportul International Henri Coanda, solutia optima pentru a ajunge in Bucuresti este sa apelezi la o companie care ofera servicii de inchirieri auto in Otopeni.

Inchirieri auto Otopeni

Iata care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa optezi pentru serviciile de inchirieri auto din Otopeni:

1. Ca sa nu pierzi timp pretios si bani.

Cand ajung pe Aeroportul Otopeni, foarte multi oameni se gandesc sa apeleze fie la un taxi, fie la transportul in comun, insa aceste variante nu sunt printre cele mai fericite. Daca alegi un taxi, risti sa platesti un pret mult prea mare, iar daca te urci intr-un mijloc de transport in comun, vei pierde foarte mult timp in trafic. In plus, alegand aceasta ultima varianta, cu siguranta va trebui sa parcurgi cateva sute de metri pe jos, din statia in care cobori pana la destinatia ta. Alegand serviciile unei companii de inchirieri auto Otopeni, masina te va astepta in parcarea aeroportului, vei ajunge direct in locul in care ai nevoie si te mai poti si opri pe parcurs. In plus, poti fi sigur ca vei plati exact suma stabilita in momentul semnarii contractului si nu vor interveni costuri suplimentare.

2. Pentru siguranta si confortul tau.

O companie profesionista de inchirieri auto din Otopeni, cum este FocusRent, iti va pune la dispozitie doar masini sigure si confortabile. Astfel, indiferent ca alegi un autoturism din clasa economy, luxury sau SUV, ai garantia ca vei conduce o masina cu toate reviziile tehnice la zi si care corespunde celor mai inalte standarde de eleganta si confort. Aceste lucruri sunt cu atat mai importante cu cat participi la o intalnire de business sau la un eveniment de familie precum o nunta sau un botez, la care este indicat sa iti faci aparitia cu stil.

3. Pentru eficienta si profitabilitatea calatoriei tale.

Cel mai probabil, odata ajuns in Bucuresti, nu iti vei petrece tot timpul la hotel, la restaurant sau in sala de evenimente, ci va trebui sa faci si alte drumuri. Ar fi ineficient, atat din punct de vedere financiar, cat si al timpului, sa alegi taxiul sau mijloacele de transport in comun pentru fiecare dintre aceste scurte calatorii. Apeland la serviciile de inchirieri auto din Otopeni, vei avea o masina aflata in permanenta la dispozitia ta, iar acest lucru te va ajuta sa iti eficientizezi programul. Companiile profesioniste de inchirieri auto din Otopeni, printre care si FocusRent, ofera un plin de combustibil la livrarea masinii si nu impun clientilor nicio limita de kilometri.

In plus, daca apelezi la serviciile de inchirieri auto din Otopeni, beneficiezi si de alte avantaje:

- toate taxele si asigurarile auto incluse in pret (RCA, full CASCO, rovinieta);

- call-center disponibil 24 de ore din 24, pentru orice problema ai intampina;

- inlocuirea gratuita si rapida a masinii, in doar 5 ore, in cazul unei avarii;

- anvelope de sezon incluse;

- servicii optionale: sofer personal, GPS, scaun auto pentru copil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/de-ce-sa-apelezi-la-serviciile-de-inchirieri-auto-din-otopeni-daca-vii-in-bucuresti-pentru-un-eveniment-personal-sau-de-business