Esti gata sa efectuezi o reincarcare Telekom online? Iata ce trebuie sa stii!

BUCURESTI - 3 august 2020

Comunicat tip General in Tehnologie

In prezent, multe persoane opteaza pentru avantajele unei cartele PrePay. De altfel, ofertele acestora sunt irezistibile, de la sute de minute gratis pana la zeci de Gb de date mobile, incluse intr-un pachet de doar cativa euro pe luna.

www.Incarca.ro

www.Incarca.ro

Cu toate acestea, fata de cei care au optat pentru abonamente, utilizatorii de cartele PrePay sunt nevoiti sa isi incarce creditul de fiecare data cand acesta expira sau este consumat. Chiar daca poti face asta in supermarketuri sau la ghiseele operatorului respectiv, este mai indicat sa optezi pentru o reincarcare Telekom, Vodafone sau Orange direct online!

Alaturi de website-urile operatorilor, exista si alternative precum Incarca.ro! Astfel, poti folosi un singur site pentru reincarcarea cartelelor celor apropiati, de oriunde din lume!

Telekom Romania este cea mai recenta companie de telefonie mobila care, alaturi de Vodafone si Orange, domina piata de servicii de telecomunicatii. Telekom a aparut la finele anului 2014, preluand fosta infrastructura RomTelecom, precum si clientii fostului operator Cosmote.

Care sunt avantajele unei reincarcari pe site-ul Incarca.ro? In primul rand, ai parte de flexibilitate si comoditate, avand posibilitatea de a efectua o reincarcare Telekom , cat si Orange sau Vodafone, folosind aceeasi platforma. In al doilea rand, poti face acest lucru rapid si cu usurinta, deoarece Incarca.ro beneficiaza de o interfata prietenoasa cu utilizatorul.

Nu in ultimul rand, poti efectua o reincarcare Telekom de oriunde din lume, pentru un numar aflat in Romania, dar si invers, in cazul in care cei dragi raman fara credit pe meleaguri straine. Mai mult, ai parte de siguranta maxima la folosirea platformei Incarca.ro, care dispune de metode avansate de procesare a platilor si de stocare a datelor pe servere securizate.

De asemenea, beneficiezi de super-bonusuri la orice reincarcare efectuata pe Incarca.ro:

• Pentru reincarcarile de 5-10.99 Euro - 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 1 GB trafic de date in prima luna;
• Pentru reincarcarile de 11-15.99 Euro - 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 1 GB trafic de date in prima luna;
• Pentru reincarcarile de 16-24.99 Euro - 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 1.5 GB trafic de date in prima luna;
• Pentru reincarcarile de 25-100 Euro - 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 2 GB trafic de date in prima luna.

Cum decurge o reincarcare Telekom pe site-ul Incarca.ro?

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe website, unde, chiar pe prima pagina, vei fi intampinat de formularul de reincarcare. Alege operatorul (Telekom, Vodafone, Orange) si optiunea de reincarcare (sau suma pe care doresti sa o reincarci). Apoi, introdu numarul de telefon pentru care efectuezi reincarcarea, alaturi de adresa de e-mail.

Dupa introducerea acestor date, vei fi purtat in partea a doua a formularului, unde este necesar sa mai introduci cateva date personale si sa efectuezi plata. Codul PIN, necesar pentru finalizarea operatiunii, iti va fi livrat in doar cateva secunde pe adresa de e-mail furnizata mai devreme.

Asadar, tot ce trebuie sa faci pentru a te asigura de aceasta cale facila de reincarcare Telekom este sa alegi Incarca.ro! Recomanda aceasta platforma si celor apropiati, pentru a economisi timp si pentru a beneficia de super ofertele cartelelor Prepay Telekom!