Foloseste serviciul de livrare flori in Bucuresti si ofera-le celor dragi trandafiri de Ecuador!

BUCURESTI - 26 octombrie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Iubirea trebuie sarbatorita in fiecare zi. Nu toti oamenii au norocul sa aiba o familie frumoasa si unita, dar daca tu te numeri printre norocosi, arata-le ca sentimentele sunt reciproce prin intermediul florilor. Acestea sunt o dovada de iubire si apreciere!

www.Florandes.ro

www.Florandes.ro

Atunci cand iti doresti sa-i impresionezi pe cei dragi cu daruri de suflet, apeleaza la serviciul de livrare flori Bucuresti oferit de Florandes si comanda trandafiri de Ecuador, cei mai frumosi din lume. Ei se remarca nu numai prin rafinament, ci si prin rezistenta de care dau dovada, motiv pentru care orice femeie este incantata sa-i primeasca.

Pe site-ul acestei florarii online, vei gasi buchete care contin doar trandafiri, buchete alcatuite si din alte flori, precum si aranjamente florale, fiecare dintre ele avand un farmec aparte. Trandafirii sunt bogati in semnificatii si pot exprima o multime de sentimente profunde.

Iata ce simbolizeaza aceste flori, in functie de culoarea lor, si caror persoane le poti oferi:

1. Trandafiri rosii

Un trandafir rosu este o adevarata declaratie de dragoste. Poti folosi serviciul de livrare flori in Bucuresti pentru a-i spune sotiei tale cat de mult o iubesti. Trandafirii rosii semnifica iubirea adevarata, plina de pasiune, pe care orice persoana isi doreste sa o experimenteze. Ei pot fi oferiti pentru a sarbatori dragostea si admiratia care exista intre doua persoane.

2. Trandafiri albi

Trandafirii albi pot fi daruiti partenerei de viata pentru a-i arata ca iubirea ta este sincera sau ii poti oferi mamei, bunicii sau unei prietene dragi, deoarece simbolizeaza puritatea, virtutea, respectul si onoarea.

3. Trandafiri roz

In cazul in care vrei sa exprimi emotii blande, foloseste serviciul de livrare flori in Bucuresti si comanda trandafiri roz. Ei exprima fericire si gratie, fiind un cadou rafinat si adorat de catre femei. Alege un buchet sau un aranjament cu aceste flori si arata-i unei persoane dragi cat de fericit esti ca exista in viata ta.

4. Trandafiri galbeni

Asociati cu bucuria, caldura si afectiunea, trandafirii galbeni pot fi daruiti oricui. Ii poti oferi atat sotiei, cat si unui prieten sau unei persoane din familie, atunci cand vrei sa-i inseninezi ziua. Trandafirii galbeni aduc zambete si buna dispozitie, asa ca ar trebui sa ii ai in vedere atunci cand vrei sa surprinzi pe cineva cu un cadou vesel!

5. Trandafiri portocalii

Trandafirul portocaliu semnifica admiratia, pasiunea si energia, fiind cadoul ideal atat pentru femeia visurilor tale, cat si pentru alte persoane dragi. Ii poti oferi prin intermediul serviciului de livrare flori Bucuresti atunci cand vrei sa-i arati unei femei ca o admiri si ca esti mandru de realizarile ei. Trandafirii portocalii sunt florile perfecte pentru a sarbatori un eveniment fericit!

6. Trandafiri mov

Asociati cu regalitatea si rafinamentul, trandafirii mov pot fi oferiti cu incredere femeii care ti-a starnit admiratia. Mai mult decat atat, ei semnifica si dragostea la prima vedere, fiind ideali pentru prima intalnire.

Asadar, atunci cand iti doresti sa sarbatoresti iubirea, fie ca este pentru partenera de viata, fie ca este pentru alte persoane importante din viata ta, foloseste serviciul de livrare flori in Bucuresti si comanda cei mai frumosi trandafiri din lume!